Nagels als snoepjes

kohDe fashion lente begon, net als het weer, fris en koel in pasteltinten. Deze pasteltrend nemen we graag mee naar een welverdiende lange, hete zomer. Maar dan voegen we wel een belangrijk ingrediënt toe: kleur! En met kleur bedoelt KOH een ware colorbomb van zalig zoete snoeptinten die bijeen gebracht zijn in een Limited Edition om van te smullen: KOH CANDY!

KOH opent de Limited Edition candystore met een kleur waar je niet omheen kunt: KOH YELLOW POPS!, een stralende en gedurfde kanariegele lak. Combineer je oogverblindende nagels met een superbaggy jeans. Killer heels en gele accessoires voor een zonnige twist. En over zonnig gesproken: oranje is fashionwise ook na Koninginnedag nog helemaal hip. KOH JUICY ORANGE! is een zachte en sappige oranjetint waar je zo je tanden in wilt zetten. In combinatie met fuchsiaroze heb je een fascinerende en volledig fashionfähige combinatie te pakken en ziet niemand je deze zomer over het hoofd. Het knalroze KOH CANDY CRUSH! is minstens zo verslavend als het gelijknamige spelletje.

En spelen is wat we deze zomer gaan doen! Spelen met kleur welteverstaan. Met een felgekleurde hoge pencil skirt en candy roze nagels kan de winst jou niet ontgaan! KOH FUNNY GUM! magenta is een absoluut hoogstandje in deze Limited Edition. Fel maar toch zacht. En stoer, maar met een vrouwelijk randje. Hou je van colorblocking, dan kun je met deze tint prima uit de voeten. Block dan liefst een neutrale kleur met een felle kleur en style dit magnifiek af met magenta! Een blauwtje lopen mag! KOH BLUEBERRY BUBBLES! in helder blauw is de ideale finishing touch voor praktisch elke zomeroutfit die je uit de kast tovert. Alle kleuren blauw mogen naar hartelust met elkaar gecombineerd worden. Of mix met andere snoep- en sorbettinten voor een smaakvol toverbal effect. Maar dè modekleur bij uitstek voor de zomer van 2013 is groen. Van smaragd tot het appeltjesgroen van KOH JELLY BEAN GREEN! Zie je jezelf al fris en energiek langs het strand flaneren in je felgekleurde bikini, met knalgroene sixties zonnebril en appeltjesgroene nagels?

De Limited Edition KOH CANDY! is vanaf juli verkrijgbaar in de parfumeriespeciaalzaken, de KOH Flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self service-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en

via www.kohcosmetics.com. De adviesprijs is € 14,99. KOH CANDY! is een Limited Edition van KOH Colours, die 120 basiskleuren omvat. Elke twee maanden speelt KOH met een Limited Edition in op verrassende en actuele trends.

Lees ook:Space nagels
Lees ook:Koh Dutch!
Lees ook:So Lovely! CK one summer limited edition
Lees ook:Kijk me aan!
Lees ook:Zin in zon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>