Koh Dutch!

Omdat ook je nagels koninklijk gezind zijn….

Koninginnedag 2013 belooft nu al een hoogtepunt te worden uit de 200-jarige geschiedenis van ons koningshuis. Op 30 april geeft Koningin Beatrix het stokje door aan de nieuwe generatie: Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Als groot bewonderaar van ‘onze’ Beatrix, grijpt KOH deze historische mijlpaal aan met de speciale lancering van de nu al iconische Limited Edition KOH DUTCH! Lang leve de Koningin!

KOH DUTCH! is een eerbetoon aan de altijd waardige Koningin Beatrix en tegelijk een stijlvol modestatement die past bij de elegante en temperamentvolle prinses Máxima. De Limited Edition start met het eveneens flamboyante, maar uiterst elegante KOH RED! Hiermee maak je ware een rode loper indruk! Perfect voor stijlvolle dames, die wel van een luxe en status houden. Houd jij het liever sereen, licht en open, dan kies je voor KOH CRYSTAL! Deze schitterende witte lak is voorzien van een rijke glans en haalt het beste uit je nagels naar boven: shine like a queen! Meer in voor een royal look and feel, voorzien van een licht edgy randje? Dan is KOH MIDNIGHT BLUE! je kleur: een onweerstaanbaar blauw met metallic glans. Op het lijf geschreven voor krachtige vrouwen: Beatrix meets Máxima. Het diepe, volle oranje van KOH DUTCH! brengt je tot slot meteen in een ultieme Koninginnedag stemming. Of je nu geniet van een oranje tompouce, het geluk hebt om de historische troonoverdracht ‘live’ te ervaren of er met familie en vrienden een gezellige dag van maakt. Ga op Koninginnedag 2013 dus voor KOH DUTCH!

KOH DUTCH! is verkrijgbaar vanaf 1 maart bij parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self services-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com.

De adviesprijs is €14,99.

KOH DUTCH! is een Limited Edition van KOH COLOURS, die 120 basiskleuren omvat. Elke twee maanden speelt KOH met een Limited Edition in op verrassende en actuele trends. KOH is geïnspireerd op de Japanse levenswijze, waarin lichaam en geest met elkaar in balans zijn.

 

Lees ook:Mede dankzij mooie Maxima super opbrengst van € 100.000,-
Lees ook:De hoeden van Koningin Beatrix bekijken!
Lees ook:Nagels als snoepjes
Lees ook:Mooiste cover ever van Maxima
Lees ook:Kijk Queen Beatrix eens shinen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>