BFF voor je handen

Wat mag er tijdens de wintermaanden niet in je tas ontbreken? Een intensief verzorgende, verzachtende, vochtregulerende én herstellende handcrème natuurlijk! Vaak wordt echter vergeten, dat de handen ook goed dienen te worden beschermd. Niet alleen tegen uitdroging en kou, maar met name ook tegen UV- straling, bijvoorbeeld op de skipistes. Met de RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream met SPF 30 van Paula’s Choice zijn zowel je handen als overige kwetsbare huiddelen zoals neusbrug en de randjes van je oren optimaal beschermd tegen de zon en tegen uitdroging door de invloeden van ‘Koning Winter’.

De rimpelige huid en bruine verkleuringen die op de handruggen en armen kunnen verschijnen als je tussen de 35 en 40 bent, zijn het resultaat van schade door de zon. Het is dus uitermate belangrijk om elke dag van het jaar een product met zonnefilter te gebruiken en dit elke keer dat je de handen hebt gewassen opnieuw aan te brengen. Vooral in de winter is dit extra noodzakelijk vanwege de gure weersomstandigheden.

Met SPF 30 tegen UV-stralen en zoethoutwortel in de strijd tegen pigmentvlekken

De zon op de pistes tijdens de wintersport is ongenadig krachtig. De huid van de handen wordt dankzij de RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream van Paula’s Choice optimaal beschermd tegen de schadelijke UV-straling van de zon. Dit is te danken aan een breed spectrum zonnefilter met een SPF 30, op basis van pure minerale ingrediënten zoals zink- en titaniumdioxide. De combinatie van antioxidanten, zoethoutwortel en dit hoogwaardige zonnefilter voorkomt bruine (pigment)vlekjes, het dunner worden van de huid en gaat de vorming van rimpels tegen. De toegevoegde verzachtende werkstoffen zoals kamille- extract, aloë vera en allantoïne zorgen ervoor, dat handen zacht aanvoelen en er glad en langdurig jeugdig uit blijven zien.

Bodyguard bij droge handen

De RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream van Paula’s Choice zit qua samenstelling boordevol antioxidanten en bevat een geïntegreerde SPF 30. Deze rijke handcrème beschermt en verzacht zelfs de meest droge handen. De intensief verzorgende textuur is 100% vrij van geur- en kleurstoffen en heeft een vochtregulerende formule op basis van ingrediënten zoals groene thee, algen en panthenol. Stuk voor stuk zijn dit ingrediënten die zorgen voor een soepele en direct comfortabel aanvoelende huid. De toegevoegde antioxidanten beschermen de huid tegen een vroegtijdige veroudering en stimuleren de huideigen collageenproductie.

 

TIP: Ook de perfecte ‘faceguard’ voor op de skipistes!

De RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream van Paula’s Choice is behalve als handcrème ook perfect te gebruiken op gevoelige huiddelen die vragen om extra bescherming tegen UV-straling zoals de neusbrug, randjes van de oren en de rest van het gezicht.

Verkoopprijs:

Paula’s Choice RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream met SPF 30 € 19,50/50 ml

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl

Lees ook:Langdurig jeugdige handen
Lees ook:Beauty nieuws: bodyproducten die je huid in shape houden
Lees ook:APK voor je body
Lees ook:BFF voor je huid
Lees ook:Hermodelleer je huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>