Ideaal: Pretty Nails- Pads

Mooie nagels krijg je door ze met een glasvijl te vijlen, wist je dat?

En nagellak vormt inmiddels een bijna niet meer weg te denken, belangrijk onderdeel van iemands complete presentatie. Al naar gelang de stemming, persoonlijke smaak, outfit van de dag of speciale gelegenheid, wisselen we de kleur ervan heel regelmatig af. Met de nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals kun je de nagels razendsnel telkens weer op een veilige wijze van nagellak ontdoen, zonder dat de conditie  ervan te lijden heeft!

Céleste Originals is ‘For Women Only’, daar draait alles om. Eigenaresse en ontwikkelaarster Denise van Gulik vindt het fijn om er goed uit te zien. Niet alleen voor de buitenwereld, maar vooral voor zichzelf.  Zoals veel vrouwen werd ze te vaak voor de gek gehouden met veelbelovende smeersels en doekjes, die totaal geen effect hadden. Door haar behoefte naar eerlijke en goed werkende cosmeticaproducten is Denise Céleste Originals gestart. Met de nieuwe Pretty Nails- Pads introduceert zij wederom een bijzonder product dat tegemoet komt aan de schoonheidswensen en behoeften van veel vrouwen, te weten: gemak, effectiviteit en vooral… bevredigende resultaten!

Pretty Nails- Pads, voor het veilig verwijderen van nagellak zonder alcohol en aceton

Nagellak is minstens zo modegevoelig als de inhoud van je kledingkast. Bij iedere gelegenheid past een ander kleur. Het steeds opnieuw verwijderen en aanbrengen van andere kleuren in vaak meerdere laagjes heeft echter een flinke impact op de gezondheid en uitstraling van de nagels. Met de nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals breng je de nagels in een handomdraai terug in hun natuurlijke, zuivere en perfect schone staat. Deze handige, meeneembare pads bevatten geen alcohol, noch aceton.

Razendsnel, aangename citrusgeur en… zonder geknoei!

De nieuwe Pretty Nails- Pads van Céleste Originals hebben een aangename, frisse citrusgeur en zorgen ervoor dat je de nagels razendsnel en zonder geknoei perfect kunt reinigen. Hierdoor kun je eenvoudig van nagellakkleur en stijl blijven wisselen zo vaak als je zelf wilt.  De Pretty Nails- Pads zijn stevig qua structuur, lekken niet door en zijn verpakt in een hersluitbaar potje.

Handig en nauwkeurig in gebruik

De Pretty Nails- Pads zijn handig in gebruik. Deze bevatten precies de juiste hoeveelheid nagellak- reinigingslotion voor tien nagels. Voor de meer donkere kleuren, glitternagellakken en meerdere laagjes nagellak, wordt aangeraden om twee pads te gebruiken. Door de pad één á twee seconden zachtjes op de nagels te drukken, kan de nagellak daarna eenvoudig van de nagels worden afgewreven.

Schone, mooi verzorgde nagels én nagelriemen

De zorgvuldig geteste lotion van de Pretty Nails- Pads verzorgt zowel de nagels als nagelriemen.  De lotion versterkt de nagels en geeft ze hun gezonde, natuurlijk glans terug. De formule droogt de nagels en omliggende nagelhuid niet uit, maar verzorgt deze intensief. Het resultaat? Mooie, natuurlijke nagels, die eruit zien alsof ze nog nooit zijn gelakt. De reinigingslotion van de Pretty Nails- Pads zorgt voor een frisse natuurlijke basis, waar desgewenst direct een nieuwe kleur nagellak op kan worden aangebracht.

Een samenvatting van de Pretty Nails- Pads:

Snelle en milde reiniging van de nagels zonder uitdrogen

Geen geknoei

Aangename citrusgeur

Verzorging voor de nagels en nagelriemen

Dikke stevige structuur qua pads

Vrij van aceton en alcohol

Voor mooie nagels met een gezonde natuurlijke glans

Verkoopprijs & meer informatie:

De producten van Céleste Originals worden ontwikkeld en op de markt gebracht door het bedrijf Céleste Originals uit Tilburg.

De producten worden vanaf mei 2012 verkocht via de webshops van: www.celeste-originals.com en www.drogisterij.net

Céleste Originals biedt tevens een glazen nagelvijl voor het op een zachte en nauwkeurige wijze in model vijlen van de nagels.

Advies verkoopprijzen:

  • Céleste Originals Pretty Nails- Pads                     € 5,99/25 pads
  • Céleste Originals Glasvijl                                           € 4,99

Lees ook:Ciao cellulite!
Lees ook:Let’s go ‘cracking’!
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Nagels om te zoenen
Lees ook:Love your disco nails!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>