Love your disco nails!

nagels.jpgHelemaal te wow is de nieuwe Disco Inferno topcoat van NYC! Deze topcoat bevat knalblauw en zachtgrijze glitters, waardoor het lijkt dat jouw nagels besprenkelt zijn met sterren uit de sterrenhemel.

De topcoat staat prachtig op alle kleuren nagellak. Creëer deze sterrenhemel door de Disco Inferno topcoat te gebruiken op een zwarte of donkerblauwe nagellak. Voor een vrolijk bloemig effect gebruik je de Disco Inferno topcoat op een rode, roze of oranje nagellak.

Daarnaast is de Disco Inferno topcoat afzonderlijk ook uitstekend te gebruiken. Na twee laagjes dekt de lak perfect en heb jij opvallende glinsterende nagels.

Een handige tip: dip de nagellak met het kwastje op jouw nagels in plaats van de nagellak met een lakbeweging aan te brengen om de knalblauwe en zachtgrijze glitters  gemakkelijk over de nagel te verspreiden.

Laat jouw nagellak van je nagels afknallen met deze Rock & Roll nagellak!

Verkrijgbaar: Vanaf september 2013

Consumentenadviesprijs: €2,49

Lees ook:Supervette nagellak voor weinig
Lees ook:Hey Disco Diva, I love your glitter nails!
Lees ook:Glamourous nails
Lees ook:NYC Strip Me Off Base Coat, musthave voor elke nagellakfan
Lees ook:Nagellak voor hem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>