Sylvia Geersen speelt zichzelf

I Live With ModelsFotomodel Sylvia Geersen heeft haar eerste internationale rol als actrice te pakken in I Live With Models, een nieuwe sitcom van Comedy Central die wereldwijd zal worden uitgezonden. Ze speelt…. zichzelfSylvia Geersen; ‘Het was een hele leuke ervaring om aan zo’n internationale productie mee te doen in de Pinewood Studios. Het is maar een kleine rol, maar het komt wel wereldwijd op televisie. Ik hoop zeker meer ervaring op te doen in de toekomst zodat ik me verder kan ontwikkelen als actrice.’

De sitcom I Live with Models gaat over de fashion industrie van Miami en volgt vier naïeve avonturiers die het willen maken in ‘the world of fashion’. Tommy staat centraal in de serie. Hij is iets te dik, werkt als barista, is niet heel knap of fashionable maar toch wordt hij ontdekt door een modellenscout: als handmodel!

Hierdoor verandert zijn leven en verhuist hij naar een luxe huis vol modellen. In deze sitcom zie je hoe Tommy zijn werk op een hilarische manier probeert te combineren met zijn gloednieuwe huisgenootjes – waaronder een neurotisch catwalk model, een gespierde knaap met net iets te veel ego en een beeldschoon catalogus model.

Andere acteurs in I Live With Models zijn: David Hoffman (Bridesmaids, New Girl), Brianne Howey (Twisted, Horrible Bosses 2), Rebecca Reid (New Girl, Children’s Hospital), Joseph May (Episodes) en Eric Aragon (Desperate Housewives).

I Live With Models start op 3 mei om 22:00 uur op Comedy Central. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 30 minuten.

De trailer van de serie staat hier.

live

Lees ook:Het leven van een model gaat niet over rozen….
Lees ook:Hugo Boss zoekt knappe koppen
Lees ook:Model worden?
Lees ook:Doutzen Kroes is mooier dan Sylvie van der Vaart.
Lees ook:Nederlandse primeur voor Modellen m/v!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>