Doutzen Kroes is mooier dan Sylvie van der Vaart.

d60

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat hebben Doutzen Kroes, Sylvie van der Vaart, Ymre Stiekema, Lara Stone, Kim Feenstra en Yfke Sturm met elkaar gemeen? Het zijn allemaal bloedmooie vrouwen. Maar wie is het mooist volgens het Nederlandse publiek?

Dat is topmodel Doutzen Kroes, want zij is door de Nederlandse bevolking uitgeroepen tot het mooiste model van Nederland. De uitkomsten zijn gebaseerd op een onderzoek van de Floating Fashion Week (FFW) onder de Nederlandse bevolking. In totaal zijn meer dan 2000 inwoners van Nederland ondervraagd. Het betreft een representatieve vertegenwoordiging van de Nederlanders van 18 jaar en ouder.

De verkiezing van mooiste model van Nederland werd dit jaar georganiseerd in het kader van de eerste modeweek op het water die door de organisatie van de Floating Fashion Week (FFW) wordt georganiseerd van 21 tot 28 mei op de 400-jarige Amsterdamse grachten. De organisatie ziet de modeweek als een ultieme ode aan de nieuwe koning die als prins zich op internationaal niveau heeft sterk gemaakt op het gebied van watermanagement. Volgens de Floating Fashion Week (FFW) heeft de nieuwe koningin het Nederlandse modelandschap internationaal op de kaart gezet als stijlicoon.

Wereldwijd de eerste modeweek op het water wordt op 21 mei ’s middags bij het Amsterdamse hotel Pulitzer geopend door couturier Sheila de Vries en duurt tot 28 mei. De Vries heeft al vele jaren voor de voormalige koningin Beatrix ontworpen en zal in een speciale rondvaartboot van Canal Company, omgetoverd tot varende catwalk, tijdens de wereldpremière een unieke show op de 400-jarige Amsterdamse grachten verzorgen. De internationaal bekende schoenontwerper Jan Jansen zal op

21 mei uit handen van De Vries de Dutch Designer of the Year Award, ontworpen door kunstenares Petra Daudeij, ontvangen.

Op de tweede plaats in de Top 10, van mooiste modellen van Nederland, staat Sylvie van der Vaart. Topmodel Ymre Stiekema, het eerste model dat zwanger op de cover van de Nederlandse editie van Vogue stond, maakt de top 3 compleet. Verder staat op de lijst Lara Stone op plaats 4, Kim Feenstra (5), Yfke Sturm (6), Bregje Heinen (7), Sylvia Geersen (8), Rianne ten Haken (9) en Yolanthe, de vrouw van voetballer Wesley Sneijder maakt de top 10 compleet.

Architect prof. Cees Dam is als beschermheer aan de Floating Fashion Week (FFW) verbonden. De koninklijk onderscheiden uitgever Phia Baruch, de oudste modejournalist van Nederland en oprichter van de Nederlandse Vereniging van Modejournalisten, is adviseur van de eerste fashion week op het water.

Lees ook:Kim Feenstra waardige opvolger van Sylvie
Lees ook:Sylvie van der Vaart is één van nederlands mooiste vrouwen
Lees ook:Catwalkdebuut voor Sylvie van der Vaart
Lees ook:Kim Feenstra snapt het, nooit meer zere voeten!
Lees ook:Kim Feenstra valt 10 kilo af voor New York !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>