Website Gratisoptehalen.nl compleet vernieuwd

fotoGratisoptehalen.nl is de grootste online community gericht op duurzaamheid waar aanbieders en vragers van gratis spullen samenkomen. Omdat Gratis op te Halen in 12 jaar tijd is uitgegroeid tot een druk bezochte website, werd begin 2013 besloten om de website opnieuw te ontwikkelen. Inmiddels zijn alle verbeteringen doorgevoerd en met trots kan vandaag de nieuwe versie van Gratisoptehalen.nl worden gepresenteerd.

Er worden hier ook regelmatig gratis beauty spullen aangeboden!!

De grootste vernieuwing van Gratis op te Halen is het design. Er is gekozen voor een fris en vlot uiterlijk, waarin de duurzame focus van Gratisoptehalen.nl terugkomt. Naast een nieuwe uitstraling is ook de gebruiksvriendelijkheid en werking van de site verbeterd. Zo is er over de gehele site een zoekfunctionaliteit aanwezig, zodat op elk gewenst moment gezocht kan worden naar gratis producten.

Stimuleren van een sharing economy

Bijzonder aan het vernieuwde Gratis op te Halen is de achterliggende sharing economy visie. Het team van Gratis op te Halen is van mening dat er in de hedendaagse samenleving te veel geconsumeerd wordt en vindt dat mensen meer met elkaar zouden moeten delen. Hierbij gaat het om delen in de breedste zin. Denk aan een gratis product in ruil voor een flesje wijn, maar ook aan het geven van een gratis product om een ander te helpen en een goed gevoel te geven. Gratis op te Halen ambieert zo meer positiviteit en een gevoel van samenhorigheid in Nederland te stimuleren.

Opvallend grote vraag naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen

De advertenties van het oude Gratis op te Halen zijn geanalyseerd. Uit dit onderzoek bleek dat veel bezoekers van de site naast populaire producten als meubels en elektronica op zoek zijn naar gratis verhuisdozen en kantoorartikelen. Om die reden is het aantal categorieën van de site uitgebreid en ook zijn er een aantal van naam veranderd. Dit had als doel om de vindbaarheid van de site te vergroten.

“We zijn erg benieuwd wat de community vindt van de vernieuwde website. Tot nu hebben we vele positieve reacties ontvangen en een aantal nuttige suggesties.” Zegt Domingo Karsten, eigenaar van Gratis op te Halen. De suggesties van gebruikers worden kritisch bestudeerd door het team achter de website en naar verwachting zal er medio 2014 nog een update plaatsvinden.

http://www.gratisoptehalen.nl

Lees ook:Je huid houdt van H2O
Lees ook:Gratis: een Rihanna NIVEA mini blikje
Lees ook:Dildo-selfiestick: staat je Facebook straks vol met hitsige selfies?
Lees ook:Nooit meer een beauty-miskoop!
Lees ook:Beauty consulent worden?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>