Je huid houdt van H2O

De H2O Plus site is in een geheel nieuw jasje gestoken. Natuurlijk blijven alle gemakken die je van de oude site gewend was nog exact het zelfde. Zo kun je nog steeds alle informatie over de gehele H2O Plus collectie 24uur per dag op terug vinden. Nog steeds kun je al je favoriete producten voor jezelf of als cadeau voor iemand anders vanuit je luie stoel op de webshop kopen.

Wel heeft de nieuwe en verbeterde site een aantal toevoegingen:

-Je kunt nog sneller bij je favoriete producten door het verbeterde productoverzicht
-Er is meer beautynews
-Meer mogelijkheden voor persoonlijk advies
-En de mogelijkheid om H2O Plus tips and tricks te delen met anderen

Laat je meeslepen in de wereld van H2O Plus en neem een kijkje op de vernieuwde website: www.h2oplus.nl. H2O Plus producten zijn ook verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde apotheken en exclusief bij ICI PARIS XL

Lees ook:Tyra Banks geeft haar beautygeheimen prijs
Lees ook:Agendapuntje: 7 december Live Chat op clinique.nl
Lees ook:Fijne site
Lees ook:Christopher Drummond is de hotste beauty expert ever!
Lees ook:Pas op voor Zonkracht 8

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>