Bekroond door DIOR

Vakkennis en creativiteit, een neus voor nieuwe trends en producten, maar ook een enorm plezier in het creëren van een bijzondere of nieuwe make-up. Dit alles levert een professionele en inspirerende make-up artist op. Om het beste uit deze talenten naar boven te halen wordt het personeel van ICI PARIS XL voortdurend bijgeschoold. Naast de reguliere trainingen wordt er regelmatig gekeken naar alternatieve manieren om het personeel te ontwikkelen op vakkundig gebied. Speciaal voor visagisten binnen ICI PARIS XL is er dan ook, in samenwerking met Dior, in 2010 een unieke award in het leven geroepen, de ‘ICI PARIS XL Make-up Talent by Dior’.

Ook dit jaar schreven medewerkers van ICI PARIS XL zich massaal in, het enthousiasme was groot tijdens de daaropvolgende trainingen, welke uitstekend door Dior werden verzorgd. Uit alle kandidaten zullen uiteindelijk tien finalisten tegen elkaar strijden om de titel ‘ICI PARIS XL Make-up Talent 2012 by Dior”. En niet voor niks, het winnende talent krijgt de kans om zich te blijven ontwikkelen, zodat het creatief niveau blijft stijgen. Diverse make-up events en de ICI PARIS XL roadshows door heel Nederland bieden een geweldig platform om te laten zien wat er aan kennis en kunde in huis is. Een droom voor wie van het vak houdt!

 De halve finales

De strijd tussen de beste visagisten van ICI PARIS XL is intussen in volle gang en de eindronde komt reeds in zicht.

Gestart met meer dan 300 deelnemers van ICI PARIS XL en met nog maar 45 kandidaten over, was het op 20 en 21 september tijd voor de eerste halve finale bij ICI PARIS XL Eindhoven. Op 4 en 5 oktober is de halve finale bij ICI PARIS XL Rotterdam. Tijdens deze halve finale, zal het een waar make-up spektakel worden, waarbij de halve finalisten de uitdaging met elkaar aangaan, om een bijzondere catwalk look te creëren.

Voor de consument is het mogelijk om te zien hoe de halve finalisten te werk gaan en iedereen is welkom in de winkels. Ook wordt de consument deze dag in de watten gelegd, kan worden opgemaakt door één van de halve finalisten en zal Thijs Willekes aanwezig zijn om beautyvragen te beantwoorden en de winnaars bekend maken.

De finale zal woensdag 17 november plaatsvinden in Amsterdam. Hier strijden de laatste 10 finalisten, in een spetterende catwalk show, om de felbegeerde titel ‘ICI PARIS XL Make-up Talent 2012 by Dior’.

www.iciparisxl.nl

Lees ook:Miss Maxi…
Lees ook:Ben jij Holland’s beste Make-Up Artist?
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:Wie o wie is Holland’s BEST Make-up Artist?
Lees ook:De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>