Wie o wie is Holland’s BEST Make-up Artist?

BEAUTYPARTNER, intermediair en opleider in de cosmeticabranche, presenteert dé splinternieuwe landelijke zoektocht naar Holland’s Best Make-up Artist. Een visagie wedstrijd tussen 10 getalenteerde visagisten. Allemaal met hetzelfde doel: Top Visagist worden. Na een spannende afval race mogen er 3 finalisten door naar de finale van Holland’s Best Make-up Artist. Na lang beraad besloot de jury een wild card te geven aan Jacqueline zodat ook zij nog kans maakt op de titel Holland’s Best Make-up Artist 2010. Tijdens de finale aflevering  wordt na een spannende strijd bekend wie er met deze fantastische titel vandoor gaat!

Het thema van finale is Hollywood Chic! Een thema met veel allure! De finalisten hebben allen twee uur de tijd om een prachtige creatie neer te zetten. Hierbij was de opdracht dat ook het kapsel super chique gestyled moet zijn. Een extra uitdaging dus! De vakjury bestond dit keer uit Wendy Buiter (BEAUTYPARTNER), Roberto Dresia (Internationaal Make-up Artist), Imke Emons (Allura Spa & Beauty) en Pauline Wingelaar (Gooische meiden) . Aan hen de moeilijke keus om de beste visagist van 2010 te selecteren.

De modellen zijn tijdens de finale omgetoverd tot echte glamour diva’s welke door Salvador Pozo (Internationaal Beauty fotograaf) zijn vastgelegd. Tijdens de eliminatie was de spanning om te snijden. Wie ontvangt de titel Holland’s Best Make-up Artist 2010, een jaarcontract als hoofdvisagist bij BEAUTYPARTNER, 1000 euro cash en een make-up pakket van Sans Soucis? Bekijk snel het filmpje!
http://www.beautypartner.nl/beauty-academy/aflevering-3.html
 
Holland’s Best Make-up Artist wordt mede mogelijk gemaakt door: Bourjois, Remington, ProSet, Sans Soucis, Make-up Studio, Back-Stage, Styletoday.nl, Koggenschip Vakbladen, Anbos, Vanilia en BEAUTYPARTNER.

Lees ook:De spanning stijgt tijdens de 2e ronde van Hollands Best Make-up Artist!
Lees ook:Wie is Nederlands beste Make-Up Artist? Kijk en oordeel zelf!
Lees ook:Ben jij Holland’s Best Make-up Artist?
Lees ook:Ben jij Nederlands beste make-up artist?
Lees ook:Ben jij Holland’s beste Make-Up Artist?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>