‘Dit is mijn lijf’ zoekt deelnemers met gezondheidsproblemen

Vanaf 26 oktober start op RTL4 het nieuwe programma DIT IS MIJN LIJF. In het programma houden twee huisartsen een gratis inloopspreekuur in een speciaal voor het programma ingerichte kliniek. De cliënten worden ter plekke behandeld of doorgestuurd naar de specialisten van Bergman Clinics. 
 
In het programma wordt een nog onbekende kant van Bergman Clinics belicht. Veel mensen kennen de klinieken alleen via televisieprogramma’s, waarin cosmetische ingrepen worden verricht. Bergman Clinics behandeld echter ook een scala aan medische onderzoeken en ingrepen die door de zorgverzekeraars worden vergoed.
 
Net zoals in de andere televisieprogramma’s worden cliënten van de klinieken in het programma gevolgd. Iets voor jou? Men is en nog naar enkele kandidaten opzoek.
 
Wie een hernia heeft, of last van de knieën of heup, onrustige darmen of wie bang is iets aan het hart te hebben of piekert over verdachte plekjes op de huid, kan zich aanmelden voor het programma. Een medisch specialistisch team zortt ervoor dat alle deelnemers optimaal behandeld en begeleid zullen worden.
 
Voor meer informatie: [email protected] ga de website: www.rtl.nl/gezondheid/ditismijnlijf/

Lees ook:RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau
Lees ook:Bergman Kliniek opent half mei in Amsterdam
Lees ook:Bergman Clinics bekroond
Lees ook:Programma Botched toont mislukte plastisch chirurgische ingrepen
Lees ook:Sunny Bergman heeft geen liposuctie ondergaan

35 Reacties // Reageer

35 thoughts on “‘Dit is mijn lijf’ zoekt deelnemers met gezondheidsproblemen

  1. Gabriella

    Fijn dat ze nu ook eens naar de binnenkant kijken en het niet alleen om uiterlijkgaat..

      /   Reply  / 
  2. patriciabezema

    ik woon in een verplleeg thuis en ik ben van 105kilo naar 80kilo afgevallen mijn dokter vond het goed als ik een buikcorrectie deed alleen de verzekering vergoede niet en ik heb zoveel over hangend vel dat ik mij gewoon lelijk voel en de buik zit altijd in de weg en ik schaam mijself freselijk en daarbij heb ik last van hele groote enstinkende smetplekken o9nder de buik en in de navel dus ik zue jullie eeuwig dankbaar zijnals jullie mij hiet mee helpen liefs patricia

      /   Reply  / 
  3. melis

    Ik heb nare ervaring met de tandarts ben daarom behoorlijk bang en heb nu een heel slecht gebid ik zou zo graag me gebid weer goed willen hebben dan kan ik weer normaal lachen

      /   Reply  / 
  4. raimond montfrooy

    ik zou graag mij tanden willen bleken maar krijg van mijn tandarts geen antw op mijn vraag zouden jullie mij kunnen helpen

      /   Reply  / 
  5. mina

    Ik heb nare ervaring met tandarts daarom ben ik bang om Naar tandarts te. Gaan kan jullie me helpen dan kan ik weer lachen merci

      /   Reply  / 
  6. Mohammed

    Ik ben bijna 24 uur per dag duizelig en heb veel last van concentratie. Als ik me concentreer dan krijg ik hoofdpijn en duizeligheid. Ik kan geen koffie, cola of energie drankjes drinken . Ik kan niet eens onschuldige vitaminepilletjes nemen. B.v Davitamon of paracetamol. Ik kan ook geen bepaalde thee drinken. Het lijkt of alles wat naar het hoofd stijgt ik niet kan accepteren. Ben echt hopeloos van geworden. HELP HELP HELP

      /   Reply  / 
  7. Janneke

    Al zo lang ik weet dat ik nagels heb, zijn ze zwak. Mijn duimnagels scheuren al wanneer ze los komen van het nagelbed. Dit gaat niet zonder pijn.
    Ik heb al van alles geprobeert.
    Van biergisttabletten tot nagelharders en van tabletten van de huisarts tot een set kunstnagels.
    Niets heeft mij kunnen helpen.
    Dit is mijn laatste optie.
    A.u.b. Wilt u mij helpen?
    Bijvoorbaat dank.

      /   Reply  / 
    1. Janneke van Coesant

      Hallo, ik heb last van mijn rechter knie.

      Ik ben er inmiddels 3 keer aan geopereerd.
      Een kort verhaaltje over het gebeuren.

      Ik was vrachtwagenchauffeur. Ik wilde op de laadklep stappen,
      maar mijn voet gleed er af.
      toen kwam ik op mijn knie terecht.
      Deze werd gelijk dik.
      Na 2 weken rust toch naar een orthopeed gegaan.
      3 operaties verder ben ik niet veel opgeschoten.

      Ik hoop dat u mij kunt helpen.

      Groeten Janneke

        /   Reply  / 
  8. victoria

    hey ben een moeder van 23 ik heb drie zoontjes en heb al sinds men 16 e last van zware borsten en rugklachten en na men derde zwangerschap is alles alleen maar erger geworden mijn borsten hangen enorm en mijn buik heeft ook wat lossevel en mijn navel hangt een beetje. af en toe schaam ik me wel een beetje om nog sexy te doen voor mn vriendje een beetje onzeker dus wil ik graag mijn lichaam een beetje terug krijg ik kans?

      /   Reply  / 
  9. Sjemila

    Ik ben heel jong moeder geworden(17 jaar). Mijn lichaam was destijds nog niet volgroeid en van mijn eerste dochter ben ik echt heel erg dik geweest.. Na de bevalling heb ik enorm veel vel over gehouden waardoor mijn buik heel erg hangt en er enorme strepen op zitten. Zoals zoveel mensen schaam ik me ook ontzettend als ik wil vrijen met mijn man of als je samen wilt gaan douchen.. kan voor mijn gevoel bepaalde soorten kleding niet meer aan omdat ik me kapot schaam voor mijn lichaam. Ik ben 28 jaar en als ik andere meiden van mijn leeftijd zie ben ik soms stikjaloers..
    Ik heb geprobeerd het via het ziekenhuis op te lossen doormiddel van een operatie maar dat vergoed de verzekering niet. Ik ben een hardwerkende moeder van 2 kinderen maar dat opbrengen gaat me niet lukken.
    Ik hoop dat ik word uitgekozen voor dit progamma.

    Met vriendelijke groet,

    Sjemila

      /   Reply  / 
  10. Hannie van der Rijst

    Heb een ernstig auto ongeval gehad de linkerkant van mijn gezicht verbreizeld ik heb 90% van mijn lichaam gebroken gehad links verlamd ben aardig opgeknapt, ik loop weer gelukkig nek en rug gebroken gehad, alleen mijn gebit niet er zijn veel kiesen weg mijn vraag is zou zo graag eens een mooi gebit hebben, dat is mijn eenstige wens dat ik weer vol op kan lachen zonder dat mensen zeggen wat heb, of wat praat je scheef ik doe hier elke dag oefeningen voor.

    Vriendelijke Groet Hannie

      /   Reply  / 
  11. [email protected]

    Hallo,

    Ik ben 52 jaar zit heel goed in mijn vel maar heb al vanaf mijn 14de jaar een en al ellende aan mijn gebit. Ben inmiddels al zeker 15 jaar ontzettend bang voor de tandarts. Ik ga wel trouw ieder half jaar op controle. Maar zit wel altijd met veel stress en tranen in de ogen in de stoel. Ik heb altijd heel veel ontstekingen in de mond gehad en heel veel ellende. Tanden uitboren met heel veel pijn ze waren zo ontstoken dat de verdovingen niet baten. Verstandskiezen die aan het kaakbot vastzaten. Altijd was er wel iets. Ieder jaar op nieuw. Al jaren en jaren. 4 jaar geleden zaten bij mij 2 tanden los in mijn boven gebit. Die moesten eruit en ik kreeg een klein gebitje. Een jaar later mijn voor tand. Ik vond het vreselijk. Inmiddels heb ik een bovengebit. Ben toen van de zenuwen naar de 52 kilo gegaan. Bang en nog eens bang. Nu ik een gebit heb en mijn tandarts mij vertelde dat dit het beste was komt weer het volgende. Ik kom uit Venlo en moest naar Deurne naar de kaakchiruch. Het nieuws is niet goed. Bot uit de heup in mijn kaak. Moet er niet aan denken. Bang bang bang. Heb nog zoveel vragen. Ik ben reuma passient en heb iedere dag klachten aan mijn botten ook mijn heup dus ik heb veel mijn maar ik wil ook genieten van mijn eten want ik moet dagelijks mijn gebit plakken en veel ook. Heb al iemand gesproken die dit heeft meegemaakt met de heup en kaak en heeft veel pijn gehad en geen goede ervaringen. AUB Ik zou heel graag een second uppinon hebben. Of antwoord op heel veel vragen. Ook mijn ondergebit dreigt er ooit uit te moeten. Help. Toch bedankt dat iemand mij aan wilt horen. Ik hoop dat ik ooit door iemand gehoord wordt. Heb heel mijn leven altijd goed gepoetst en geflost nog steeds.

      /   Reply  / 
  12. Rene Kievit

    Goede morgen..

    Hier ontvangt u een vraag van Dhr.R.Kievit.
    Ik zag een uitzending van dit is mijn lijf op 13 oktober j.l.
    Ik zou heel graag mijn vrouw willen aanmelden..
    Mijn vrouw heeft al heel lang last van psoriasis, op haar hoofd.
    Zei schaamt zich heel erg om dit mee te moeten dragen.
    Wat krijgt zei steeds maar weer door de huisarts voor geschreven is een Shampoo.
    Dit mag zei niet wekelijks gebruiken,,
    Ik zou willen vragen zijn er geen andere middelen die u ons zou kunnen adviseren.
    Mijn vrouw is op de hoogte dat ik dit voor haar wilt proberen..
    Ik hoop in ieder geval mocht u hier iets mee kunnen doen,, haar dan persoonlijk op de hoogte te brengen’
    Mijn Vrouwtje is 58 jaar,, en haar naam is Anneke Alles.

      /   Reply  / 
  13. enneke de roo

    Ik wordt smorgens wakker met pijn in mijn nek en het brand heel erg tussen mij schouder bladen maar het ergste is smorgens die vreselijke hatkloppingen de adereline giert door mijn lijf ik raak er zo uigeput van ik heb dit al 7 jaar en niemand kan mijn helpen dit is toch heel slecht voor je hart iedere morgen die harkloppingen ik ben alleen nog maar aan het vechten tegen die hartkloppingen en aan het vluchten voor het gevoel wilt u mijn aub een kans geven dat jullie naar mijn kijkenHG Enneke de Roo

      /   Reply  / 
    1. bertha Hoogeveen

      misschien bied een goed kussen de oplossing. Ik werd ook altijd wakker met een knallende hoofdpijn en nekpijn. soms doet een goed kussen wonderen. Er kan natuurlijk ook iets anders met je aan de hand zijn. Het is maar een tip.

        /   Reply  / 
  14. Vanda silva

    Ik ben vanda ,40 jaar moeder van 2dochters melissa en Lara.Ben sinds 2010 alleenstaande moeder,werk 32uur p/w op een jong dementerende afdeling met veel plezier.Afgelopen jaren heb ik veel ellende meegemaakt maar ik geef me niet op.
    Na me 2e kind heb ik veel striae en hang borsten overgehouden!Deze maak me onzeker,ben bang als ik iemand gaat ontmoeten en diegene mij lichaam lelijk gaat vinden.Is een angst en heb veel schaamte voor.
    Wil graag in aanmerking komen voor deze programma.
    Met vriendelijke groet,
    Vanda silva

      /   Reply  / 
  15. Anneke

    ik slik sinds 7 jaar anti-depressiva,en ben 40 kilo aangekomen.Ik heb van alles geprobeerd,maar iets lijkt te werken.
    Sporten kan ik niet omdat ik ME heb.
    Ik zou ZOOOOO graag in aanmerking komen voor een Gastric Bypass.
    Mijn BMI is 38,5 Maar toch word een operatie niet vergoed.
    Ik ben 48 jaar en verder heel gezond.
    Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen!

    Groeten Anneke

      /   Reply  / 
  16. Hannie

    Beste Anneke,

    Een kennisje van mij wordt hiervoor in het slotervaartziekhuis Amsterdam zij krijgt het vergoed wat mij verbaasd want ze is 66 jaar.
    Dus probeer daar ook eens succes.
    Groetjes Hannie

      /   Reply  / 
    1. anneke

      Beste Hannie,
      dank je wel voor je reactie.
      Het gaat er niet om welk ziekenhuis het wel/niet wil doen.Het moet vergoed worden.
      Daarvoor moet je aan een bepaald aantal eisen voldoen,waarschijnlijk voldoet jouw kennisje daar wel aan.
      Groetjes Anneke

        /   Reply  / 
  17. Yvonne

    Hallo ik ben Yvonne, en voel me enorm in de steek gelaten door zorgverzekeraars, ik heb veel stress in mijn leven gekend. Elke keer koste me dat een tand of een kies, ik heb toen in mijn goede tijd, een bovengebit aan mijn wortels laten zetten. Nou gingen die wortels ook los zitten, en ben ik op een advertentie naar Kesselaar tandartsen gegaan, die trok meteen alles eruit, want hij beloofde me dat ik zeker implantaten zou krijgen van de zorgverzekeraar, ik ben toen 10 kilo afgevallen, het gebit brand en word er nog steeds na 5 jaar misselijk van.
    Ik heb onder nog steeds 6 tanden en een kies.
    Ik ben doorgestuurd naar de Acta, maar die wilde niets vergoeden, ik voel me geamputeerd en kan niet eens een stukje vlees of een appel eten, doe alles nog met dat schamele ondergebit, wat ook niet alles meer is.
    Misschien dat u er eens naar kunt kijken, dat is geen leven, heb er een minderwaardigheidscomplex van.
    Durf niet meer uit eten te gaan, laat staan een relatie aan te gaan.
    Ik heb zoveel ellende gehad met mijn mond, wortelpuncties enz enz, ik ben niet bang voor de tandarts, maar als jullie kunnen helpen, ik weet het niet meer!!!

      /   Reply  / 
  18. Janneke van Coesant

    Hallo, ik heb last van mijn rechter knie.

    Ik ben er inmiddels 3 keer aan geopereerd.
    Een kort verhaaltje over het gebeuren.

    Ik was vrachtwagenchauffeur. Ik wilde op de laadklep stappen,
    maar mijn voet gleed er af.
    toen kwam ik op mijn knie terecht.
    Deze werd gelijk dik.
    Na 2 weken rust toch naar een orthopeed gegaan.
    3 operaties verder ben ik niet veel opgeschoten.

    Ik hoop dat u mij kunt helpen.

    Groeten Janneke

      /   Reply  / 
  19. monique zijpveld

    Goedenmorgen,

    Kort maar krachtig. verschillende onderzoeken gehad ook een plaatje tussen de rugwervel. Ik blijf erbij dat er iets met mijn SI-gewrichten aan de hand is, maar uit foto’s komt er niets naar boven. Heb al eens een gebroken nekwervel gehad wat ze ook in 1ste instantie niet hadden ontdekt op de foto’s. Ik zou zo graag eens normaal willen slapen en kunnen functioneren!!! wie helpt mij om te achterhalen wat er toch met die onderrug aan de hand is. alvast dank

      /   Reply  / 
  20. arie de jager

    Hallo ik heb last van overbeharing op mijn borst benen en rug ik heb er veel last vooral zomers dat zweet ik en dan denk dat iedreen mijn ruikt weten jullie een oplossing

      /   Reply  / 
  21. ringer

    ik ben een man en heb altyd problemen gehad met mijn baard groei haren komen niet door en dat veroorzaakt veel ontstekeningen,ik ben ok klalend aan het worden ,en ook wenkbrauwen zijn uit gevallen ,ik zou graag weer wenkbrauwen willen hebben ,hoe pak ik dat aan

      /   Reply  / 
  22. lia schipper

    Ik ben lia heb last van wallen ben met vezering bezig geweest die vergoed niks zie er erg oud uit ben pas 44 daar door zit ik niet lekker in mijn vel ik heb ook een broer die er heel erg mee zit hij kreeg voor kerst een crème daar ben ik al van af gestapt maar toen kwam ik er achter dat hij er net zo erg mee zit dan ik wat zal er niets mooi zijn broer en zus allebei van onze wallen af zijn groetje lieve zus lia

      /   Reply  / 
  23. Rene Kievit

    Ik heb geen reactie,, maar ik wil wel wat weten.
    Ik heb een vraag gesteld dat ging over mijn vrouw.
    Maar u heb nog nooit laten weten aan ons ,,of mijn vrouw nu wel ,,of helemaal niet in aanmerking komt.

    Hier onder nogmaals ingestuurde vraag.

    Goede morgen..

    Hier ontvangt u een vraag van Dhr.R.Kievit.
    Ik zag een uitzending van dit is mijn lijf op 13 oktober j.l.
    Ik zou heel graag mijn vrouw willen aanmelden..
    Mijn vrouw heeft al heel lang last van psoriasis, op haar hoofd.
    Zei schaamt zich heel erg om dit mee te moeten dragen.
    Wat krijgt zei steeds maar weer door de huisarts voor geschreven is een Shampoo.
    Dit mag zei niet wekelijks gebruiken,,
    Ik zou willen vragen zijn er geen andere middelen die u ons zou kunnen adviseren.
    Mijn vrouw is op de hoogte dat ik dit voor haar wilt proberen..
    Ik hoop in ieder geval mocht u hier iets mee kunnen doen,, haar dan persoonlijk op de hoogte te brengen’
    Mijn Vrouwtje is 58 jaar,, en haar naam is Anneke Alles.

    13 oktober 2013 at 11:28 / Reply /

      /   Reply  / 
  24. Rene Kievit

    Ik heb geen reactie,, maar ik wil wel wat weten.
    Ik heb een vraag gesteld dat ging over mijn vrouw.
    Maar u heb nog nooit laten weten aan ons ,,of mijn vrouw nu wel ,,of helemaal niet in aanmerking komt.
    Of is het van mijn vrouw niet belangrijk genoeg.

    Groet
    Rene Kievit.

      /   Reply  / 
  25. H. Boeting

    In 2011 2 keer geopereerd wegens darmkanker. Sinds die tijd heb ik een zeer moeilijke stoelgang. Advies van dokter laxeermiddelen gebruiken. Heb gezegd dat dit alleen maar luie darmen veroorzaakt. Sindsdien is er geen belangstelling meer van internist wat dit betreft. Probeer zelf maar dingen uit zoals lauw water drinken en s”morgens 2 eetlepels olijfolie tot zuurkoolsap toe. Graag advies van jullie kant.

      /   Reply  / 
  26. Rene Kievit

    Ik vind het krom, dat ik nog nooit een antwoord op mijn ingestuurde vraag voor mijn vrouw heb terug ontvangen.
    Als jullie alleen maar die mensen uitzoeken voor een onderzoek, dan kan dat ook wel worden aan gegeven.
    Zodat wie dan ook daar van op de hoogte is,

      /   Reply  / 
  27. samantha douglas

    hallo ik ben samantha en heb al vanaf 2009 schouderklachten en het gaat vooral om mijn linkerschouder. loop er al heel lang mee zeker al 15 keer ervoor naar de huisarts geweest. de huisarts deed er elke keer niks aan die gaf aan dat het stres was i.v.m het overlijden van me opa die bij ons in huis woonde. op een dag ging ik weer naar me huisarts en toen heb ik gevraagd of ik niet eens een mriscan kon krijgen van me linkerschouder. nou gelukkig kreeg ik dat en daar was op te zien dat ik slijtage in me sleutelbeen heb. de orthopeed gaf aan dat het laatste wat hij kon doen mijn opereren door een stukje van mijn acgewricht af te halen. want dit zou helpen volgens hem. helaas een jaar later naar me operatie nog steeds geen verbetering alleen maar verslechtering. ik raak nu waarschijnlijk ook nog me baan kwijt in de zorg en dat doet me nog het meeste pijn want dit is mijn passie. vandaag ben ik maar weer naar het umc radboud geweest weer bij een orthopeed en die liet mijn foto’s maken, maar helaas was alles goed er was niks op te zien. want ik zou blij zijn geweest als ze wel wat hadden gevonden dan wist ik waar die pijn vandaan kwam. de orthopeed gaf mijn als laatste advies om naar een pijnkliniek te gaan. ik hoop dat jullie mijn wat laten horen of mijn een advies kunnen geven. want dit is niet leuk meer om al 5 jaar lang met continu pijn te leven. groetjes samantha

      /   Reply  / 
  28. Melanie Achie

    Hallo, ik ben Melanie een Afrikaans vrouw van 45 ik heb 2 jaar geleden mijn gezicht geschubd om donker plekken weg te halen maar kreeg rode plekken op mijn gezicht in de loop van tijd zijn ze hellemaal donker geworden naar de huisarts geweest kan hij niks voor mij betekenen ik schaam me zo op straat doordat word ik ook niet aangenomen voor werk ik moet mijn gezicht bedekken met make up ik weet niet wat doen zit met stress, voel ik me ook niet goed in mijn vel omdat ik 2 kleuren om mijn gezicht heb ik hoop dat jullie iets voor mij kunnen doen.
    Groetjes Melanie

      /   Reply  / 
  29. Janny Pot

    Hallo , ik ben janny pot , mijn probleem is dat ik na dat ik 50 kilo afgevallen ben ,ik nog twee kipfile over gehouden heb onder mijn arm overtollig vel wat volgens de chirurg makkelijk verwijdert kan worden maar niet vergoed word , nu werk ik in een supermarkt en moet ik achter de kassa of balie dozen tillen aardappels flessen noem maar op klanten staan best ver voor je, daar moet ik geld aan terug geven ,met gestrekte arme recht voor mij uit , nu voelt het als of ik de hele dag in de sport school gewerkt heb met gewichten in mijn handen probeer zelf maar eens 8 uur lang met gewichten je armen omhoog te houden dit geeft zoon zeurende pijn in je spierbal , ik knal dan ook van de pijn in mijn boven arm en nek ,ik geloof zeker dat als het weg is geen klachten meer zal hebben, mijn brosten zijn wel gedaan ,en daar heb ik zeker onwijs profijt van, graag hoor ik nog iets terug van jullie zodat ik eindelijk geholpen kan worden en van mij pijn af komen Groetjes Janny

      /   Reply  / 
  30. mvr.a.c.bruine de bruin

    heb geen reactie maar ik heb een hele grote vraag.
    DE OGEN VAN MIJN ZOON FRANK.
    hallo Jeanine en Felix,

    toen mijn zoon frank 3 jaar oud was,
    heeft hij een ongelukje gehad met een knikker.
    heeft een kras over het oogvlies,
    pressies voor zijn pupil.
    ze zeiden in het ziekenhuis kom maar terug,
    als hij uitgegroeid is.
    later????
    niets meer aan te doen????
    de techniek is verbeterd, is er nog hoop voor hem??????
    hij is nu 33 jaar hij is het echt zat.
    ziet maar voor 20%,
    andere oog loopt ook achteruit.
    kijk bijna altijd naar jullie programma,
    dat geeft me weer hoop ,
    het zijn toch ogen waar je lang mee moet doen.

    vriendelijke groet,
    anja bruine de bruin

      /   Reply  / 
  31. p.schuman

    heb sinds 3 jaar een tand prothese boven wat ik misschien?op deze 3 jaar 120 uur in heb gehad 3 tandtechnikers verwijzen me voor 1 prothese met klik systeem waaronder specialist ziekenhuis Roermond tot 2x toe naar sittard moeten gaan voor onderzoek cz hiervoor en beide keren vonden de artsen van het cz het niet nodig!voldoendkaakbeen?maar de 2 prothese is tot 5x toe aangevult en valt me nog steeds uit na de vulling direct!kan er totaal niets mee!heb vaak het kaakbeen onstoken en neem hiervoor antibotiaca!wie helpt??????

      /   Reply  / 
  32. kother

    hallo, ik ben jacqueline en heb in 2012 een gastric bypass gekregen.
    ik ben inmiddels 83 kg afgevallen en wil graag in aanmerking komen om mijn armen te laten corrigeren. helaas stellen de verz. dat je een bmi moet hebben van 35. of je nu 30 of 83 kg bent afgevallen maakt niet uit om voor vergoeding in aanmerking te komen.
    helaas ben ik nog 10kg te zwaar volgens de verz. om in aanmerking te komen, help wie helpt mij van mijn enorme kipfilets af

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>