RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau

Een uitgelezen kans. Je wilt cosmetische chirurgie maar het is er om de een of andere reden nog niet van gekomen? Met het nieuwe RTL4 programma ‘Mooier Leven’ ligt je droomwens misschien wel binnen handbereik.De redactie van het nieuw programma dat in samenwerking met Bergman Clinics wordt gemaakt is op zoek naar deelnemers die, samen met een familielid, vriend(in) of collega, een behandeling bij Bergman Clinics willen ondergaan en zich voor, tijdens en na deze ingreep willen laten volgen. 

Het gaat om cosmetische ingrepen zoals een borstvergroting, liposuctie of neuscorrectie, maar ook voor kleinere behandelingen zoals het verwijderen van een spatader of het laten controleren van een moedervlek, kunt u zich aanmelden. Wacht niet te lang, want de opnames starten al eind februari. Het programma wordt in september 2013 uitgezonden.

Wil je je met een familielid, vriend(in) of collega aanmelden voor een cosmetische behandeling in het programma ‘Mooier Leven’? Kom dan direct in actie en vul het aanmeldformulier in. Gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Meer informatie
Meer informatie over het programma Mooier Leven vindt u op de website van RTL4. Check hier alle cosmetische behandelingen bekijken die de Kliniek voor Uiterlijk en Huid aanbiedt.

Lees ook:‘Dit is mijn lijf’ zoekt deelnemers met gezondheidsproblemen
Lees ook:‘Strakker in 6 behandelingen’
Lees ook:Bergman Clinics bekroond
Lees ook:Voor de ‘coole’ kerel
Lees ook:Sunny Bergman heeft geen liposuctie ondergaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau

  1. bruinsma

    Ik zou graag voor een voorhoofdlift in aanmerkinging willen komen. Door injectables ziet het er niet mooi uit.
    Sommige stukken zijn ingekapseld.
    Ik durf soms gewoon de straat niet op

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>