Vrouwen verafschuwen ouder worden

Persoonlijk vind het ook maar niets. Elk jaar lijk ik er wel kleine kraaienpootjes bij te krijgen. Ben nu 35 jaar, maar zou  qua huidstructuur het liefst tien jaar terug in de tijd en mijn vel gaan….Maar goed, we hebben het niet voor het zeggen wat betreft ouder worden. Het beste wat we kunnen doen, is al bekend: weinig zonnen, niet roken en goed verzorgen. Uit onderzoek in Engeland is onlangs gebleken dat veel vrouwen zich vanaf hun 28ste levensjaar zorgen maken over de rimpeltjes die ze krijgen. Vierduizend Britse vrouwen gaven hun eerlijke mening in een enquete over ouder worden. Eén op de zes maakt zich al zorgen voor haar 28ste. Slechts één op de tien vrouwen maakt zich pas zorgen vanaf haar 40ste levensjaar.

Eén op de tien vrouwen vreest dat haar schoonheid minder wordt als ze de vijftig is gepasseerd. Het merendeel van de dames maakt zich vanaf haar 28ste zorgen, omdat vanaf die leeftijd de eerste tekenen van het ouder worden, zichtbaar worden. De ondervraagde vrouwen geven openhartig toe dat ze er veel geld voor over hebben om lang jong te blijven.

Lees ook:Meg Ryan (54) heeft vrede met ouder worden
Lees ook:Eén op de zeven vrouwen gaat onder het mes voor haar partner
Lees ook:Tim Akkerman boekt haartransplantatie
Lees ook:Onderzoek Olaz; NL vrouw geen ijdeltuit
Lees ook:Je bent 29 jaar, dus je voelt je oud…. of juist niet?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>