KOH gaat ook de mannenhanden verwennen

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: mannenverzorging is booming business. Ook KOH weet dat en introduceert daarom een hand & nagel verzorgingslijn, afgestemd op de wensen van de man. 

KOH vond het hoog tijd dat de mannen ook eens hun eigen handverzorging kregen en daarom hebben ze een complete mannenlijn ontwikkeld met snelwerkende producten. Hun motto: in een minimum van tijd, maximaal resultaat. Mannen houden namelijk niet van urenlang 'tutten' en ze willen direct zichtbaar resultaat.

Mannenhanden zijn heel anders dan vrouwenhanden, zegt KOH. De huid van de man is ruwer, nagels zijn stugger en nagelriemen dikker. Ook hebben mannenhanden een andere zuurgraad en daardoor heeft de man sneller last van een droge huid en ontstekingen bij de nagelriemen. Phew, dit is nieuwe  'wetenschap' voor ons. Waar halen ze het vandaan:-) Maar goed, de producten van KOH zijn dus helemaal afgestemd op dit soort typische 'mannenhanden'.

Wat er allemaal te koop is? O.a. een moisturising hand balm in een mooi designdispenser, een nail hardener pen die de nagels versterkt en een reconditioning nail pen voor soepele nagelriemen.

Verkrijgbaar vanaf november.

 

Lees ook:

Waarom verzorgt de man zich eigenlijk steeds beter?

Doorbraak! YSL komt met Touche Eclat voor mannen

 

 

 

Lees ook:BFF’s voor je nagels
Lees ook:Nooit meer gebroken, zwakke of slechte groeiende nagels
Lees ook:Avocado houdt je handen in shape
Lees ook:Hoe houd je je handen mooi?
Lees ook:Winteronderhoud handen: reinigen, scrubben & hydrateren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>