Winteronderhoud handen: reinigen, scrubben & hydrateren

Het wordt kouder en je weet wat de winter voor je handen betekent. Gruwelijk, want van de temperatuurverschillen tussen de kou buiten en de CV/Openhaard-warmte binnen krijg je droge en lelijke handen van! Maar beauty.blog, helpt jou de winter door!!  Je kunt dit voor zijn door je handen, je belangrijkste gereedschap, te verzorgen met bijvoorbeeld de Avoplex lijn van OPI. OPI ken je wel, want dat is het ook het merk wat de fijnste nagellakken op de markt zet.

Handen, nagels en nagelriemen verdienen extra aandacht, hierdoor blijven ze mooi, stevig en gezond. Om de conditie van je nagels en nagelriemen te verbeteren is het belangrijk dat ze goed worden gevoed. Dit doe je door gebruik te maken van olie. Ook je handen hebben behoefte aan voeding en hydratatie. Dit verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een stralende look!

Elk product uit de Avoplex lijn bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, met diepwerkende antioxidanten, fosfolipiden, vitamines A, B1, B2, D en E, essentiële vetzuren en avocado-olie, die veel lijkt op de huideigen natuurlijke oliën. Dat is dus de perfecte verzorging voor je huid!

De lijn bestaat uit een drietal fijne producten voor je handen waaronder:

1. De Avoplex Liquid Soap

Wat doet deze voor je handen?

Zorgt voor een diepgaande reiniging en verzacht de handen. Bevat OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, vitamine E en Aloë vera, waardoor de huid gevoed en gehydrateerd wordt.

Advies: Mag meerdere malen per dag gebruikt worden om de handen mee te wassen.

Tip: Deze vloeibare reiniger is ook bijzonder geschikt als soak voor een spa manicurebehandeling bij je thuis [11,95 euro]

2. De Avoplex Revitalizing Hand & Body Scrub

Waarom je handen scrubben?

Verwijdert dode huidcellen met fijne natuurlijke suikerkristallen en zorgt voor een diepgaande voeding van de huid door de toevoeging van avocado-olie en botanische extracten. Een krachtige mix van OPI’s Advanced Avocado Lipid Complex, voedende jojoba en druivenpitolie verbetert de elasticiteit van de huid met als resultaat een zijdezachte jongeruitziende huid.

Advies: We adviseren om twee à drie keer per week te scrubben. Hierdoor kunnen andere producten beter door de huid worden opgenomen.

Tip: Deze luxe scrubbehandeling is geschikt voor zowel de hand als het lichaam. [14,95]

3. Last but not least: De Avoplex Hi-Intensity Hand & Nail Cream

Waarom juist deze creme?

Intensief voedende crème in handige tube voor optimale verzorging van extreem droge, zwaar ‘overwerkte’ handen. Voedt handen en nagels en herstelt de elasticiteit.

Advies: Meerdere malen per dag aanbrengen op de rug van de hand en gelijkmatig verdelen.

Tip: Bij herhaaldelijk gebruik krijg je een soepelere huid, zachtere en jongere handen én flexibelere nagels. Dus ook ideaal in combinatie met bijvoorbeeld Nail Envy Dry & Brittle! [12,95]

Lees ook:Hoe houd je je handen mooi?
Lees ook:Avocado houdt je handen in shape
Lees ook:Fluwelen handen….always
Lees ook:Verwijder glitternagellakken easy
Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>