Lancome geeft man een frisse teint terug

Ik zou soms wel willen dat ik een vale teint had, er worden namelijk zoveel cremes in de markt gezet die hierop inspelen, dat ik me bijna buitenspel gezet voel. Wee-klaag. Lancome Men heeft voor de man met ook zo'n vale teint – ja het is universeel en niet seksespecifiek- een gelcreme uitgebracht die de pit op de wangen weer terug moet brengen. Energizer Total. Vooral dat laatste woordje moet de impact versterken, mannen!

 

Ik was al op zoek naar het toveringredient Pro-Xylane, dat moederbedrijf L'Oreal momenteel in al haar merken placht te stoppen, maar niks hoor. Energizer Total bevat twee licht peelende ingredienten, waaronder glycolzuur, die de dode huidcellen sneller moeten opruimen, een stof die de celvernieuwing moet stimuleren en krachtige hydraterende stoffen. Het eindresultaat; een zachte, blozende huid. Zoiets.

Lancome haalt een onderzoek uit 2005 aan uit Health & Beautiful (geen idee wat dat is, een magazine of zo??) waaruit zou blijken dat meer dan 45% van de mannen tussen de 20 en 30 jaar oud klagen dat hun huid er zo vermoeid uitziet. Te wijten aan- je raadt het al, een ongeregelde levensstijl! Lancome Men Energizer Total moet de meest makkelijke en ultieme oplossing bieden.

Zucht, was het maar zo makkelijk he. Gezond leven kost meer inspanning, maar wellicht minder geld. Nou ja, de prijs van deze luxe creme is ook nog niet zo gek: 46,10. Die kerels hebben maar geluk, zo'n potje voor de vrouw zou zeker een aantal procenten duurder zijn geweest…

Half april in de winkels.

Lees ook:De favo foundation van Julia Roberts: Teint Miracle
Lees ook:24 karaats bladgoud op je huid
Lees ook:Tot 18 uur gematteerd
Lees ook:7 liefkozingen voor je huid
Lees ook:Een mooiere teint in 28 dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>