Lachen voor mannen: Philips filmpje over scheren

Stukje bij beetje krijgen fabrikanten door dat je meer met humor bereikt dat met serieuze boodschappen. Voor mannenproducten wordt het al steeds meer gedaan, nu voor vrouwen nog! De Amerikaanse website van Philips voor scheerproducten werd half april voor de Webby Awards genomineerd. En niet voor niets: de website voor scheerapparaten is erg grappig. Een Amerikaanse dude die in een badjas de scheerproblemen uit de doeken doet, geestige testimonials, naast natuurlijk info over de apparaten zelf. Origineel gedaan. We want more of this!

Lees ook:Spicegirl “in de steigers”
Lees ook:Shampoo: verschillende merken, dezelfde inhoud
Lees ook:Olijfolie houdt Paay jong
Lees ook:Chirurg Edwin van Onselen vergeeft Netwerk-journalisten
Lees ook:Bridget baalt van negatieve berichten

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lachen voor mannen: Philips filmpje over scheren

  1. HP

    Ik heb altijd met een Coolskin geschoren maar ben nu over gegaan naar de mesjes. Vond het met het scheerapparaat altijd warm worden op de huid. Nu ik de nieuwe Fusion mesjes ben gaan gebruiken merkte ik dat het sneller, glader (en ook langer glad blijft) dan met een apparaat.

    Dus voor mij toch echt de mesjes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>