Revlon komt met 5 tinten foundation in één flesje

 

Het is haast onmogelijk om het hele jaar door dezelfde kleur foundation op je gezicht te smeren. Om de simpele reden dat je zomers nou eenmaal iets bruiner bent. Met het oog op dit ‘probleem’ heeft Revlon iets nieuws bedacht: Custom Creations, de eerste make-up met 5 tinten foundation in een flesje. In slechts één handomdraai meng je de perfecte kleur. Kind kan de was doen!

 

Custom Creations verschijnt in drie kleurencombinaties (light,medium,deep), die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in vijf verschillende kleurschakeringen van licht naar donker. De gewenste nuance selecteer je door de pijl op de dop naar de gewenste tint te draaien. Simpel bedacht maar daarom niet minder leuk. Heel grote kleurverschillen zie je overigens niet. Zelfs het verschil tussen nuance 1 en 5 is erg subtiel. Maar waarschijnlijk net voldoende om je bruin geworden huid te voorzien van de juiste kleur foundation. De foundation trouwens ook lekker zacht aan, smeert goed uit en ziet er heel natuurlijk uit op de huid.

Lees ook:Flexibele foundation
Lees ook:Top Foundation, houdt lekker lang
Lees ook:Dr. Hauschka foundation voor porseleinen huidjes
Lees ook:Klasse Bronzer met matte finish
Lees ook:Veel miskopen op make-up gebied

1 Reacties // Reageer

One thought on “Revlon komt met 5 tinten foundation in één flesje

  1. Linn

    Jullie moeten eens de prijzen overal bij zetten dat is wel handig..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>