Klasse Bronzer met matte finish

Paula's Choice Sun Kissed Custom Color Bronzer a (2)Een goede poeder die je huid laat shinen is een must! Een subtiel door de zon gekuste teint geeft je gezicht direct een onweerstaanbaar sprankelende en frisse uitstraling. Nieuw van Paula’s Choice is de limited edition SunKissed Custom Color Bronzer. In combinatie met een grote poederkwast tover je hiermee direct een vleugje voorjaar en zomer op je gezicht!

Fijn gepigmenteerd op basis van minerale mica voor een mooie matte finish

Met Paula’s Choice SunKissed Custom Color Bronzer geef je het gezicht in slechts enkele kwaststreken direct een subtiele, mooie zomerse uitstraling. De lichtgewicht formule van deze bronzing poeder heeft een zijdeachtige textuur en bevat o.a. fijn gepigmenteerd talkpoeder in combinatie met het natuurlijke mineraal mica. Dit zorgt voor een mooie matte finish.

Bronzer voor het hele gezicht of voor het shapen van de contouren

Het palet van Paula’s Choice SunKissed Custom Color Bronzer bevat twee verschillende tinten bronzer voor een gebruik over het gehele gezicht, ofwel om de gezichtscontouren vorm te geven (shapen). De bronzer kan eenvoudig in meerdere laagjes worden aangebracht, zodat je zelf kunt bepalen hoe intensief je de uiteindelijke kleur wilt hebben. De samenstelling is 100% vrij van geurstoffen.

 

Breng de SunKissed Custom Color Bronzer aan op een grote poederkwast en tik het overtollige poeder eraf. Breng de bronzer aan op huiddelen waar de zon je normaliter een bruine teint zou geven zoals op de jukbeenderen, kin, neusbrug, voorhoofd, schouders en het decolleté. Vervaag met ronddraaiende bewegingen om een natuurlijke, gezond uitziende teint te creëren.

 

Gebruik de donkere en lichte tint apart of door elkaar, om een perfect op je teint afgestemde finish te creëren.

 

De SunKissed Custom Color Bronzer kan op zichzelf staand ofwel over een foundation en/of compactpoeder heen worden gebruikt.

 

 

                              

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument: De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amersfoort

 

Verkoopprijs:

 

  • Paula’s Choice SunKissed Custom Color Bronzer  € 20,90

 

è  Deze limited edition is verkrijgbaar vanaf maart 2014 zo lang de voorraad strekt.

Lees ook:Zomers mooi zonder glimmen
Lees ook:Een open blik door perfecte wenkbrauwen
Lees ook:Waanzinnig mooi bruin zonder zon
Lees ook:Bestaat de perfecte zelfbruining? JA!
Lees ook:Op je mooist de feestdagen door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>