Doorbraak! YSL komt met Touche Éclat voor mannen

 

De Touche Éclat van YSL is een ware klassieker. Al heel wat jaren is de concealer der concealers razend populair bij consumenten en visagisten.  En omdat mannen ook wel eens last hebben van een pukkeltje of wallen heeft YSL nu ook z'n make-up wondertje voor hem gemaakt. De Touche Éclat pour Homme. Het is gerust gezegd een doorbraak te noemen.

 

 

 

Mannencosmetica wordt steeds minder een taboe.  Menig vrouw (en man) vindt een man met een gezond en stralend huidje veel aantrekkelijk dan een onverzorgd koppie met oneffenheden en donkere kringen. Media verspreiden zelfs berichten dat de carriere van een man nog vlotter verloopt als hij er goed verzorgt uitziet.

Crèmes smeren doen mannen al een poosje en nu is het hoog tijd voor een volgende stap: make-up. Geen eyeliner of mascara, maar gewoon een simpele concealer die kringen en oneffenheden verdoezelt.  Niets om je voor te hoeven schamen. De Touce Éclat pour Homme lijkt in eerste instantie veel op de vrouwelijke variant, alleen is deze speciaal aangepast op de mannelijke huid en heeft dus een zwaardere dekking.

Wij van beauty.blog zijn heel benieuwd welke andere toppers voor vrouwen nog gaan verschijnen voor de man. Kwaak…kwaak….

Lees ook:

Als je man meer make-up draagt dan jij…

Axe verrast weer met kekke commercial

Man tevreden over gezichtscréme Lancome

Lees ook:Betoverend heerlijk meesterwerk voor hem
Lees ook:Nu ook Make-Up Studio musthaves bij PourVous
Lees ook:Concealer voor perfecte wenkbrauwen
Lees ook:Beton en graffitikunst sieren nieuwe parfumfles Issey Miyake parfum
Lees ook:Mannen make-up steeds normaler

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Doorbraak! YSL komt met Touche Éclat voor mannen

  1. Quasimodo

    Hi,

    Ik gebruik sinds een jaar de “Flash retouche” van Lancôme in pêche kleur.
    Ik heb 2 rode puntjes in mijn gezicht die storend zijn.Ik voelde dat de mensen daar naar keken.Het dekt goed, zonder dat je ziet dat ik make-up gebruik.Dit moet kunnen vind ik.En voor wie het stoort, ja, hij kijkt maar de andere kant op.

      /   Reply  / 
  2. Kenny

    Waar kunnen Belgen,etc die mannen-versie van de touche éclat kopen?
    Via online shops vind ik die nergens, ik las een artikel waarin stond dat je die enkel (exclusief) in de Selfridges shops kan vinden.
    Weet iemand of dit klopt?

      /   Reply  / 
  3. Mariek

    @ Kenny: Vanaf 15 september is de Touche Eclat de koopt bij de parfumerieketens waar ze YSL verkopen. Mocht je het niet kunnen vinden? Bel dan even naar het volgende nummer: 0032 22449689

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>