Heerlijk thuis cocoonen

Naar een spa gaan, is ultiem genieten, maar je hebt niet altijd de kracht of mogelijkheden om werkelijk te gaan. Beauty.blog ontdekte een aantal cd’s die je thuis kunnen helpen om even de dagelijkse stress van je werk, je omgang met vrienden en de daarbij komende problemen en je zorgen van je af te schudden.

Tijdens de winter en het vaak nog kille, vroege voorjaar, bevinden veel mensen zich volop binnenshuis. Voor wie binnen de oase van de eigen woning wil genieten van het zacht ruisende geluid van de wind door het riet of kabbelende golven aan het strand, biedt Oreade Music twee nieuwe cd’s met ontspannende natuurgeluiden.

De collectie van Oreade ‘Sounds of the Earth’ bevat uitsluitend natuurgeluiden, dus zonder toegevoegde zang, muziek of andere achtergrondgeluiden. De cd’s in deze unieke serie laten je deel uitmaken van de ongerepte en, voor wie het horen wil, vaak prachtige geluiden van de natuur.

NIEUW! Oreade Sounds of the Earth ‘Whispering Reed’ De nieuwe Oreade Sounds of the Earth cd ‘Whispering Reed’ neemt je mee naar de oevers van een meer op een zonnige dag. Een verkoelend briesje laat het water zachtjes door de rietkraag bewegen. De ontspannende klanken van natuurgeluiden doen je de drukte van de stad vergeten en laten je genieten van de serene composities van Moeder Natuur. 

NIEUW! Oreade Sounds of the Earth ‘Pebble Beach’ De nieuwe Oreade Sounds of the Earth cd ‘Pebble Beach’ bevat het geluid van de zee die aan land spoelt. Dit heeft op veel mensen een direct kalmerend en ontspannend effect. Op ‘Pebble Beach’ hoor je golven zachtjes aan land rollen. Als je goed luistert, kun je het eindeloze ritme horen van water en kiezels die bewegen in de branding. Een heerlijke cd om ’s avonds ontspannen mee in slaap te vallen na een drukke dag in onze alom hectische maatschappij!

Verkoopprijzen en meer informatie: De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en diverse webwinkels. 

·         Verkoopadviesprijzen Oreade Sounds of the Earth cd’s  € 11,99/stuk.

Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Muziek als healer…
Lees ook:Muziek om lekker op te chillen samen met jé kat
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>