Muziek als healer…

Muziek is een onvoorwaardelijke vriend, in voor- & tegenspoed. Muziek kan je stemming positief beïnvloeden en spanningen als sneeuw voor de zon wegnemen. Muziek vormt steeds vaker een belangrijk onderdeel van beauty & wellnessrituelen! Oreade Music is de Europese marktleider op het gebied van muziek voor ontspanning, welzijn, lichaam en geest. Het dynamische bedrijf bevindt zich in Haarlem en bestaat volgend jaar 25 jaar. De catalogus van Oreade bevat meer dan 300 verschillende cd’s en muziek dvd’ s van hoge kwaliteit. De muziek helpt je te ontspannenen het vinden van de juiste balans voor je lichaam en geest. Luister met je hart en ontdek dat de muziek van Oreade bijdraagt aan spirituele groei en een betere levenskwaliteit!
 
Oreade  staat voor muziek met een doel: mensen ondersteunen bij het ontwikkelen van een betere levenskwaliteit door spirituele groei en welzijn. De cd’s kunnen als ontspannende achtergrondmuziek worden gebruikt maar ook bij allerlei vormen van helende therapieën of bij het zoeken naar een meer bewuste manier van leven. De muziek en natuurgeluiden van Oreade  brengt je fysieke, mentale en spirituele welzijn naar een hoger niveau.
 
Kerst & engelenmuziek…
 
Nog maar heel even en de kerstdagen brengen weer een periode van gezellig samenzijn. Engelen zijn onlosmakelijk verbonden met kerst. De cd Angel Delight van Mike Rowland is al jaren een Oreade Music bestseller. De tedere composities laten de engelen dansen en de harmoniserende klanken zorgen voor een gevoel van puurheid, ontspanning en sereniteit. De Oreade cd Angelic Harp Music bevat serene harpmuziek die een sfeer oproept van rust en de zintuigen weldadig kalmeert. Angel Beauty van Oreade Music s een collectie van intens harmoniserende muziek voor een gevoel van optimisme, vreugde, geborgenheid en vertrouwen!
 
Winter en pril (en kil) voorjaar 2011? Het geluid van knapperend haardvuur verwarmt body & mind!
 
Heb je geen open haard maar wil je  tijdens de koude wintermaanden (en het prille, vaak nog kille voorjaar!) toch genieten van het geluid van knapperend haardvuur?  De Oreade cd Woodfire (uit de serie Sounds of the Earth) brengt lichaam en geest heerlijk tot rust dankzij het geluid van knapperende vlammetjes, alsof je voor de open haard zit! Je kunt de warmte bijna voelen! Deze cd bevat geen muziek, maar uitsluitend het geluid van een brandende open haard.
 
Verkoopprijzen en meer informatie:
 
De cd’s en muziek dvd’s van Oreade Music worden verkocht via esoterische boek- en cadeauwinkels en via diverse webwinkels.
 
Verkoopadviesprijzen:
Angel Delight (by Mike Rowland)            € 18,99-          

Angelic Harp Music (by Erik Berglund)    € 18,99-          

Angel Beauty (by Erik Berglund)             € 18,99-          

Woodfire                                              € 11,99

Nederlandse verkooppunten en meer informatie kun je vinden op de website: www.oreade.com

Lees ook:Ontspan je lichaam en geest met Oreade Music
Lees ook:Wellness @ home…
Lees ook:Oreade concerten op 16 en 17 april tijdens ParaVisie Jubileum Manifestatie!
Lees ook:Muziek om lekker op te chillen samen met jé kat
Lees ook:Muziek waarvan je écht ontspant…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Muziek als healer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>