Bescherm jezelf tegen Koning Winter

hannah Juvi Protect 75mlDe echte winter moet officieel nog komen, maar ook de lente is alweer in het vooruitzicht. Tijdens de vaak koude, eerste maanden van het nieuwe jaar is het gebruik van een vollere, voedende crème geen overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor producten met een SPF die de huid optimaal beschermen tegen de vaak verraderlijke UV-straling in de winter en lente. Speciaal hiervoor stelde hannah® de ‘Cold & Care Set’ samen, bestaande uit drie hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat de huid gezond, goed gevoed, optimaal beschermd én vitaal het nieuwe voorjaar tegemoet kan zien!

Als Koning Winter zijn tol eist, krijgt de huid het zwaar te verduren en ligt het verlies van essentieel vet én vocht op de loer. Een tekort aan beide kan zorgen voor uiteenlopende huidproblemen zoals een droog, schraal en trekkerig gevoel, een geïrriteerde huid en zelfs een vroegtijdige huidveroudering. Ook de zon in de winter en prille lente kan de huid nadelig beïnvloeden, als zij niet goed wordt beschermd. De ‘Cold & Care Set’ van hannah® bevat speciaal hiervoor de volgende producten:

hannah® Cell Recovery Cream, dé herstellende huidverbeteraar tijdens gure kou!

Veel gezichtscrèmes zijn ontwikkeld op basis van een olie-in-water-samenstelling. Met name tijdens gure weersomstandigheden is het echter beter om een water-in-olie-formulering te gebruiken. Dit beschermt de huid veel beter tegen de gure kou en wind. De formule van hannah Cell Recovery Cream met daarin onder andere squalane, lanoline, glycerine en betaïne, zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de natuurlijke vet- en vochthuishouding in de huid. Dankzij de uitzonderlijk rijke, volle samenstelling is deze fluweelzachte crème een regelrechte herstelbehandeling voor met name zeer droge en rijpere huidtypes. De toegevoegde aminozuren zorgen voor een beschermend filmpje op de huid, reguleren de natuurlijke pH waarde en verminderen het vochtverlies. De toegevoegde huidverzorgende oliën lijken sterk op de natuurlijke, huideigen vetten. Hierdoor komt de natuurlijke verhouding tussen vocht en vet in de huid weer optimaal in balans,  wordt huidveroudering in combinatie met de krachtige antioxidant vitamines A en E aanzienlijk vertraagd en voelt de huid comfortabel, zacht en soepel aan.

TIP! Deze unieke, volle crème is ook te gebruiken als een rijk huidherstellend masker.

hannah® Juvi-Protect, optimale bescherming voor zelfs de meest zongevoelige huidtypes

De formule van hannah® Sun Perfection Juvi-Protect bevat een SPF High op basis van zowel UVA- als UVB-bescherming. Dit product is geschikt voor zelfs de meest (zon)gevoelige huidtypes, alsmede de tere huidjes van kleine kinderen. hannah® Juvi-Protect biedt tevens een krachtige bescherming tegen vrije radicalen, dankzij de antioxidant vitamines E en C, die elkaars werking versterken. Naast de intensief beschermende werking heeft hannah® Juvi-Protect tevens verzorgende, huidverzachtende en herstellende eigenschappen dankzij ingrediënten zoals macadamianootolie, aloë vera en sheabutter.

hannah® Full Lips, voor goed beschermde lippen in topvorm dankzij drievoudige werking

De formule van hannah® Sun Perfection Full Lips is een intensief lipbeschermend product. De samenstelling werd ontwikkeld op basis van het plantaardige aminozuur hydroxypyroline, een onderdeel van de werkstof SEPILIFT® DPHP. Deze geavanceerde combinatie zorgt ervoor, dat de huid van de lippen op een drievoudige, intensief verstevigende wijze optimaal wordt verzorgd. De formule stimuleert de concentratie van de collageenvezels, beschermt het elastine en beschermt de fibroblasten tegen vrije radicalen. Dit drievoudige effect speelt een belangrijke rol bij het herstellen van de tere huid van de lippen. De zijdezachte balsem zorgt voor voelbaar meer soepelheid, vochtherstel en compactheid van de lippenhuid, hetgeen resulteert in opvallend volle en mooi glanzende lippen! Deze lipbalsem vormt tevens dé perfecte, verstevigende basis onder de lipstick voor het creëren van gezonde, volle lippen. De toegevoegde zonnefilter met SPF 15 beschermt de lippen het hele jaar door tegen UV-straling en houdt ze daarmee gezond en langdurig jeugdig.

Distributie en verkoopprijs:

De producten van hannah® zijn verkrijgbaar via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC).

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160.

De hannah® ‘Cold & Care Set’ is verkrijgbaar voor € 99,00, bestaande uit een bronzen organza tasje met daarin:

 

  • hannah® Cell Recovery Cream                45 ml.
  • hannah® Sun Perfection Juvi-Protect       75 ml en minitube 10 ml
  • hannah®  Sun Perfection Full Lips            4,8 g.

 

Voor meer informatie is er de website: www.huidcoach.nl

Lees ook:Je huid op safe hoog in de bergen
Lees ook:Sunproof & volumevergrotend voor je lippen
Lees ook:Beauty-weerstand in je handtas
Lees ook:Touch up met hannah®, gewoon omdat het kan!
Lees ook:Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>