Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!

Op de recente Beauty Trade Special- beurs van 26-28 maart jl. in de Jaarbeurs te Utrecht, introduceerde hannah SIRC haar splinternieuwe hannah SUN PERFECTION- lijn op een succesvolle en vooral heel ludieke manier. Bij de in het oog springende beursstand, welke was opgezet in de stijl van een luxe loungeclub op een tropisch eiland, werd men verrast op meerdere zonnige manieren…
 
De nieuwe SUN PERFECTION- lijn van hannah werd geïntroduceerd in een sfeer die direct het verlangen naar de zomer en de zon deed opwekken! Zo werd elke bezoeker van de in het oog springende zomerse hannah- stand o.a. getrakteerd op een verfrissend softijsje en hannah deelde vrolijk oranje gekleurde limited edition juten logostrandtassen uit!
 
Unieke huidanalyse voor het bepalen van het juiste individuele hannah SUN PERFECTION- product
De nieuwe hannah SUN PERFECTION- lijn is ontwikkeld, denkend vanuit huidtypes in plaats van SPF- nummers. Op basis hiervan ontstonden 3 verschillende producten, te weten hannah SUN PERFECTION Fade Treatment (voor huidtype III- IV oftewel de getinte tot donkere huid, met een SPF Low), hannah SUN PERFECTION High Quality (huidtype II-III oftewel de lichte tot licht getinte huid, met een SPF medium) en hannah SUN PERFECTION Juvi-Protect (huidtype I-II oftewel de lichte tot zeer lichte huid, met een SPF High). Op de beurs kon een ieder zijn of haar huidtype (en daarmee het zontype) laten meten tijdens een unieke huidanalyse bij de hannah- stand. Op basis hiervan kreeg men een advies welk hannah SUN PERFECTION- product het meest geschikt is, om te kunnen profiteren van al het goede van zonlicht in plaats van er schade door ondervinden!
Distributie & meer informatie:

De producten van hannah SUN PERFECTION zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah dépositaires en via hannah Skin Improvement Research Company B.V.(hannah SIRC). Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.hannah.

Lees ook:Safe zonnen doe je zo!
Lees ook:Perfect voor in de zon!
Lees ook:Je huid op safe hoog in de bergen
Lees ook:Sunproof & volumevergrotend voor je lippen
Lees ook:Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>