Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege

Groene, eco- vriendelijke en aantoonbaar natuurlijke producten zijn anno 2011 mateloos populair.  Hannah SIRC introduceerde vorig jaar met de hannah Clear- lijn  haar succesvolle nieuwe, letterlijk én figuurlijk ‘groene’ productlijn, op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen en zonder synthetische toevoegingen. Deze nieuwe lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, diens huid én het milieu!
Pionier in huidverbetering hannah SIRC wil met haar nieuwe productlijn hannah Clear vooral heel helder maken, wat ingrediënten doen voor en vooral met de huid. Alle producten van hannah Clear zijn ontwikkeld op basis van indicaties, zoals overkoepelende controlerende instanties zoals de BDIH en Ecocert dit aangeven. Deze bevatten uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Voor de nieuwe Clear- producten werden tevens uitsluitend ecologisch verantwoordde en biologisch afbreekbare ofwel recyclebare materialen gebruikt, zowel qua verpakkingen, flyers als displays. Zo wordt op alle fronten op een verantwoordde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan.
 
Vier perfect op elkaar afgestemde ‘groene’ producten
 
De hannah Clear- lijn bestaat uit 4 perfect op elkaar afgestemde producten, te weten de unieke hannah Clear Cleansing Oil, hannah Clear Sparkling Spray, hannah Clear Skin Conditioner en hannah Clear Pure Cream. Door geur- en kleurstoffen, andere additieven of  synthetische viscositeitregulatoren volledig achterwege te laten, is hiermee een nieuwe lijn met zeer milde en pure formules ontstaan. Deze sluiten volledig aan op de visie en filosofie van het merk hannah, alsmede op de sterk toenemende vraag van consumenten naar daadwerkelijk natuurlijke producten. Door de helderheid van hannah Clear krijgt ieder denkbaar huidtype de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit vooral langdurig te blijven op een manier zoals de natuur het bedoeld heeft!      
               
Distributie & meer informatie:
De producten van hannah Clear zijn verkrijgbaar bij de erkende hannah dépositaires en via hannah Skin Improvement Research Company B.V.(hannah SIRC). 
Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl

Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Op reis met Hannah
Lees ook:Back to basic met Hannah
Lees ook:Oaseboosters
Lees ook:Pure schoonheid in een potje

1 Reacties // Reageer

One thought on “Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege

  1. Ellen

    Wij zijn verkooppunt van hannah en kunnen deze producten alleen maar aanprijzen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>