Op reis met Hannah

Hou je van beautyproducten op basis van natuurlijke producten en ben je mileubewust? Dan is de hannah® Clear-lijn jouw ding, want deze lijn is ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. ‘Clear’ staat bij hannah® voor helder, transparant, en vooral: natuurzuiver. Deze lijn is bestemd voor iedereen die (eco)bewust met zichzelf en het milieu om wil gaan.

Nieuw is de hannah® Clear Set, een stijlvol en handig vilten toilettasje met daarin 3 huidverbeterende topformules uit de hannah® Clear-lijn!  De producten van hannah® Clear zijn geproduceerd met  indicaties zoals overkoepelende controlerende instanties zoals de BDIH en Ecocert dit aangeven. De formuleringen van deze eco-lijn zijn daarom zo zuiver mogelijk, door uitsluitend pure, natuurlijke werkstoffen te gebruiken. Alle producten van hannah® SIRC worden uitsluitend getest op de huid van enthousiaste vrijwilligers. Dit gebeurt in het mede daarvoor ontwikkelde Coaching Center op het hannah® landgoed in Voorthuizen.                                                

De nieuwe hannah® Clear Set bevat de volgende 3 producten:

hannah® Cleansing Oil (50 ml)

De hannah® Cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve eigenschappen van diverse oliën bekend, zoals pure amandel-,  jojoba-, of sojaolie. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig, hebben geresulteerd in een zuivere, zogeheten ‘hydrofiele olie’. ‘Hydrofiel’ houdt in dat deze olie met water vermengbaar is, zonder te schuimen. Dit zorgt ervoor dat de huid diepgaand kan worden gereinigd, op een heel milde en effectieve wijze. 

hannah® Sparkling Spray (30 ml)

De formule van hannah® Sparkling Spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte natuurlijke Aloë Vera. Deze werkstof zorgt voor een verhoogd transport van belangrijke werkstoffen uit huidverbeterende producten, waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Bovendien krijgt het vochthalte van de huid door deze intensieve oase aan de oppervlakte een zeer krachtige impuls. De spray heeft een matterend effect op overtollige glans op de huid, waardoor zij een fris, egaal en goed verzorgde uitstraling krijgt. De toevoeging van diverse antioxidanten zoals vitamine C, zorgt voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

hannah® Skin Conditioner (30 ml)

De hannah® Skin Conditioner is een intensief, allergeenvrij serum op basis van de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. De huid is dankzij dit rijke serum in staat om zichzelf optimaal te herstellen en het verouderingsproces wordt vertraagd. De talgproductie wordt genormaliseerd en eventuele storingen in de vetstofwisseling van de huid worden verminderd. 

De nieuwe hannah® Clear Set is verkrijgbaar vanaf heden bij de erkende hannah dépositaires en via hannah® Skin Improvement Research Company B.V. (hannah® SIRC). 

Verkoopprijs: hannah® Clear Set         € 95,00 

 www.huidcoach.nl

Lees ook:hannah Clear Skin Conditioner
Lees ook:Hannah Clear-lijn laat geur- en kleurstoffen volledig achterwege
Lees ook:Pure schoonheid in een potje
Lees ook:Back to basic met Hannah
Lees ook:Oaseboosters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>