Zo zacht waren haar handen nog nooit…

soaAls moderne moeder/vrouw van vandaag heb je handen vol aan alle dagelijkse bezigheden. Leg daarom niet alleen je moeder in de watten met Moederdag, maar vooral ook haar hardwerkende handen. Met een cadeau van H2O Plus.

Spa Hand&Nail Cream
Prijzenwinnende crème met een lichte formule die kloofjes, uitdroging en rode handen herstelt, zonder de handen vet achter te laten. De handcrème is ook geschikt voor nagels en nagelriemen: zijdeproteïne en vitamine E geven ze voeding. Vitaminen, zee-extracten, aloë vera en panthenol herstellen de vochtbalans, waardoor handen weer zacht, soepel en verzorgd aanvoelen.

Verkrijgbaar vanaf € 6,50 voor 60 ml.

H2O Plus Skin Smoothing Hand and Foot Therapy
Geavanceerde maskerbehandeling die droge handen, maar ook voeten revitaliseert en herstelt. Exfolierende natuurlijke melk- en salicylzuren maken de huid egaler en zachter. Daarnaast geeft deze maskerbehandeling intensieve hydratatie en voeding door de samenstelling van hydraterende botanische zee-extracten en Shea Boter.

€ 21,-

Voor meer informatie zie www.h2oplus.nl

Lees ook:Leg de hardwerkende handen van moeder in de watten
Lees ook:Verwen je voetjes
Lees ook:Wees lief voor je onderdanen: verzorg je voeten met aandacht
Lees ook:Gamila Secret lanceert twee prachtige giftsets
Lees ook:Miracle Hand Repair…je handen zullen je ervoor bedanken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>