Wees lief voor je onderdanen: verzorg je voeten met aandacht

Rosmarin_BeinlotionZware benen of toe aan een verfrissing van je onderdanen? Met Dr.Hauschka kunnen je benen je weer een tijdje dragen en krijgen je voeten een oppepper.

Onze benen kunnen na een dag hard werken vermoeid en zwaar aanvoelen en ook onze voeten moeten het vaak ontgelden tijdens eindeloze shopsessies in de stad, of juist na een lange dag zitten op kantoor. Dr.Hauschka Fitness Voetcrème is in deze gevallen een prima keuze. De crèmige substantie activeert en verfrist vermoeide en droge voeten en zorgt dat ze er verzorgd uitzien.

€ 13,50

Gedurende de dag zijn kleine pauzes belangrijk, het zijn periodes waarin we onszelf opladen om er daarna weer tegenaan te gaan. Dit geldt ook voor onze benen. Dr.Hauschka Rozemarijnlotion verfrist en revitaliseert vermoeide benen. Extracten van rozemarijn helpen om zwelling, kramp en een zwaar gevoel tegen te gaan zodat je je beste beentje weer voor kunt zetten!

€ 16,95

Lees ook:Mag ik je voeten kussen?
Lees ook:Zware benen? Venadoron helpt!
Lees ook:Kissable feet
Lees ook:Relaxen met Dr. Hauschka op Londense luchthavens
Lees ook:Mooie voeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>