Zo bruin je het mooist zonder zon

Zelfbruiners zijn hét beautyproduct bij uitstek wil je er mooi uitzien en voorkomen dat je huid veroudert. Helaas is niet iedereen even goed in het aanbrengen van een zelfbruinend product. Bij deze daarom wat nuttige tips die je een eind op weg kunnen helpen:

- Scrub jezelf uitgebreid onder de douche voordat je aan de slag gaat. Scheer of epileer je benen. Het is trouwens ook mooi om de haren van je armen te epileren.

- Behandel de droge plekken op je lichaam vantevoren met wat bodylotion opdat zij niet too much zelfbruiner opnemen. Zo voorkom je ontsierende oranjegele spots op je body.

- Begin onderaan je voeten en werk langzaam naar boven toe. Pas op dat er niet teveel in je huidplooien komt. Vergeet je gezicht niet, wees voorzichtig bij je wenkbrauwen en je haargrens en vergeet vooral je oren en je handen niet. De binnenkant van je handen, kun je met een vochtig beautydoekje afnemen. Vergeet dat niet, want anders krijg je van die rare wortelplekken op de binnenkant van je handen. Iedereen weet dan gelijk dat je met een zelfbruiner hebt gestoeid.

- Laat het een paar minuten drogen voordat je je aankleedt. Als het toch niet naar je zin is, stap je onder de douche en gebruik je de grofste scrub die je in huis hebt. Je scrubt het merendeel er dan weer gemakkelijk van af.

Lees ook:Zon uit een tube
Lees ook:Wat is het beste ‘epileer’ weer?
Lees ook:Streeploos bruin met Paula Begoun
Lees ook:Suikerrrrrrscrub
Lees ook:Wintercare: koudweer beautytips

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>