Hul je body in ‘My Coconut Island’

Treacle Moon hand and body lotions

Bad-en douchefun begint met Treacle Moon™ uit Engeland.

Nieuw vanaf eind januari 2015 zijn drie verrukkelijke bodylotions, die hemelse geuren combineren met een intensief voedende en hydraterende verzorging.

Van Caraïbisch exotisch, sprankelend fruitig,  tot intensief verkwikkend– elke geurbeleving van de nieuwe Treacle Moon™ bodylotions heeft een eigen karakter. Eén ding hebben ze gemeen: hun romige en voedende formule die de huid intensief hydrateert, heerlijk laat ruiken en weer streelzacht en soepel maakt!

NIEUW! My Coconut Island, One Ginger Morning en The Raspberry Kiss Bodylotions

De nieuwe Treacle Moon™ bodylotions zijn verkrijgbaar in drie heerlijke geuren. De geur van exotische kokosnoot in ‘My Coconut Island’ neemt je mee naar de Caraïben en laat je heerlijk wegdromen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee.

‘The Raspberry Kiss’ hult je huid in de sprankelende geur van verse, sappige frambozen en ‘One Ginger Morning’ op basis van de geur van tintelfrisse gember, zorgt elke dag opnieuw voor een verkwikkend “hallo word wakker”-moment!

Rijke voeding in combinatie met onweerstaanbare geuren

De drie nieuwe bodylotions van Treacle Moon™ hebben niet alleen heerlijke geuren maar hebben tevens intensief verzorgende eigenschappen voor de lichaamshuid. Ze trekken snel in, zonder een vetspoortje achter te laten en zorgen onmiddellijk voor een fluweelzachte huid. Door rijke samenstelling wordt de droge huid in een handomdraai zacht en soepel en ruikt langdurig onweerstaanbaar.

Dierproefvrije formules, vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën

Treacle Moon™ kiest er bewust voor om geen testen op dieren te doen. Alle producten bevatten ook geen ingrediënten afkomstig van dieren en zijn geschikt voor veganisten. De nieuwe Treacle Moon™ bodylotions zijn vrij van siliconen, parabenen en minerale oliën. De Treacle Moon™ bodylotions hebben een handige 350 ml pompdispenser, die het aanbrengen ervan gemakkelijk en hygiënisch maakt.

Over Treacle Moon™

Treacle Moon™ weet dat ware schoonheid van binnen zit. Daarom wil het merk vooral een gelukkige glimlach op het gezicht van haar fans toveren. Of het nu om bad- & douchecrème of bodymilk gaat, naast het verwennen én verzorgen van de huid brengt Treacle Moon™ mensen in een vrolijke stemming. Dit komt door de combinatie van de onweerstaanbare geuren, kleurrijke verpakkingen, rijke texturen en producten met fijnzinnige, grappige beschrijvingen van de verschillende geurbelevingen, die onmiddellijk een gelukzalig gevoel oproepen.

More info: 

De producten van Treacle Moon™ worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

De nieuwe 350 ml pompdispensers bodylotions zijn verkrijgbaar vanaf eind januari 2015 bij 300 grotere filialen van Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl

Verkoopprijs:

  • Treacle Moon™ Bodylotion       € 5,95/ pompdispenser 350 ml.

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl

Treacle Moon™ is op Facebook te volgen via: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

Lees ook:Douche je fris met ‘Iced Strawberry Dream’
Lees ook:‘Douchen met de geur van choclade maakt je *ZEN* en happy’
Lees ook:Ik ♥ Moon Boot
Lees ook:Lekkernij voor de lippen
Lees ook:De lekkerste Lipcare!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>