‘Douchen met de geur van choclade maakt je *ZEN* en happy’

Hou jij van chocolade en van douchen? Dan hebben wij een goede tip voor je waar je echt heel happy van gaat worden: Treacle Moon™ de vrolijke bad- en douchesensatie uit Engeland heeft haar collectie uitgebreid met ‘Dusted Cocoa Heaven’, een Bath & Shower Gel met de onweerstaanbare geurbeleving van romige chocolade. Wat je noem: een regelrechte musthave voor iedere chocolade-addict!Treacle Moon™ voegt een unieke collectie toe aan het schap van de supermarkt. De producten zijn vanwege de vrolijke verpakkingen met grappige teksten niet te missen blikvangers voor in je badkamer. Ze zijn ook superleuk om cadeau te doen!

NIEUW: Treacle Moon™ ‘Dusted Cocoa Heaven’ Bath & Shower Gel

De tekst op de flacon van de nieuwste Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Dusted Cocoa Heaven’ spreekt boekdelen! Wie wordt er nu niet gelukkig van chocolade? Nu kun je het zelfs meenemen onder de douche of in bad! Hul jezelf van top tot teen in een onweerstaanbare geur van romige chocolade. Deze heerlijke nieuwe bad- en douchegel zorgt voor een verzorgde en onweerstaanbaar ruikende huid en prikkelt je zintuigen aangenaam tijdens je dagelijkse bad- of douchemomenten. De geur van chocolade is bovendien rustgevend en stemt veel mensen direct vrolijk, zo is gebleken uit een Brits onderzoek. Niet voor niets dus dat Treacle Moon™ deze alom geliefde geur koos voor haar nieuwste variant Bath & Shower Gel. Geniet intens van chocolade met dit nieuwe product binnen de lijn, echter zónder de calorieën:)!

Collect them all

De in Nederland verkrijgbare collectie Bath & Shower Gels bestaat inmiddels uit 10 verschillende geuren, waaronder die van romige vanille, fruitige framboos, exotische kokos, tintelfrisse gember, ontspannende lavendel, kruidige kaneel, zoete aardbei, verfrissende citroenlimonade, honing en natuurlijk de nieuwe chocoladevariant.

Uiteraard zijn de producten niet op dieren getest en hebben ze flacons van 100% recyclebaar plastic.

Quanta costa?

De nieuwe variant ‘Dusted Cocoa Heaven’ Bath & Shower Gel is verkrijgbaar vanaf heden bij alle filialen van Albert Heijn, alsmede via de website: www.albert.nl ~Verkoopprijs: Treacle Moon™ Bath & Shower Gel ‘Dusted Cocoa Heaven’ : € 4,95/ 500 ml ~

 

Voor meer informatie is er de website: www.treaclemoon.nl  ~Treacle Moon™ is op Facebook te volgen via: https://www.facebook.com/treaclemoonnederland

Lees ook:Hul je body in ‘My Coconut Island’
Lees ook:Douche je fris met ‘Iced Strawberry Dream’
Lees ook:Musthave voor chocolade-addicts!
Lees ook:Lekker bad- en douchespullie…
Lees ook:Ik ♥ Moon Boot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>