Deo’s in elke smaak

Odorex Deodorant CollectieOdorex biedt een effectieve deodorantlijn waarbij er, al naar gelang je persoonlijke voorkeur of specifieke wensen, een ruime keuze is uit doeltreffende rollers en sprays. Nieuw is de Verzorgend Zacht Spray, speciaal voor de gevoelige okselhuid. Omdat Odorexgraag in contact blijft met haar gebruikers en fans, is er vanaf nu tevens een unieke wedstrijd binnen de deodorantmarkt, waarbij consumenten kans maken om hun eigen favoriete Odorex deodorant te ontwikkelen!

Al sinds 1934 brengt Odorex effectieve deo’s op de markt. Behalve dagelijks frisheid, bieden de Regular deo’s extra mogelijkheden zoals bescherming tegen vlekken op zwarte kleding, extra huidverzorging of ze hebben haargroeivertragende eigenschappen. Zo is er voor iedereen een geschikte Odorex deo!

NIEUW! Odorex Verzorgend Zacht Deodorant Spray, speciaal voor de gevoelige huid

De Odorex Verzorgend Zacht Deodorant was al verkrijgbaar in de vorm van een roller. Deze milde formule speciaal voor de gevoelige okselhuid, is ontwikkeld op basis van verzorgende katoenolie en bisabolol. Voor wie liever kiest voor een sprayformule voor de gevoelige okselhuid, is Odorex Verzorgend Zacht nu ook als deodorant spray verkrijgbaar. Deze spray op basis van eveneens katoenolie en bisabolol gaat irritaties van de gevoelige huid tegen.

Mild, alcoholvrij, 24-uur effectief en intensief huidverzorgend!

Alle Odorex deodorants zijn alcoholvrij en dermatologisch getest. De hyperallergene formules zijn 24-uur effectief, heel mild qua samenstellingen en daarmee huidverzorgend. Er is in het huidige assortiment een keuze uit de volgende varianten in rollers en sprays:

Rollers (50 ml En 55 ml*):

Natuurlijk Actief:            Met komkommerzaadolie en vitamine E, intensief verzorgend en verzachtend

Onzichtbaar Puur:           Tegen witte strepen

Satijn Zacht:                  Voor langer gladde oksels na het scheren, verzacht en verzorgt de huid

Marine Fris*:                  Extra werkzaam tegen transpiratiegeur met een frisse marine geurbeleving

Natuurlijk Fris*:              Extra werkzaam tegen transpiratiegeur met een natuurlijke geurbeleving

Verzorgend Zacht:          Speciaal voor de gevoelige huid met katoenolie en bisabolol

Sprays (150 ml):

Natuurlijk Actief:            Met komkommerzaadolie en vitamine E, intensief verzorgend en verzachtend

Onzichtbaar Puur:           Tegen witte strepen

Marine Fris:                   Extra werkzaam tegen transpiratiegeur met een frisse marine geurbeleving

Natuurlijk Fris:               Extra werkzaam tegen transpiratiegeur met een natuurlijke geurbeleving

Satijn Zacht:                  Met katoenolie en jasmijn, voor zachte oksels na het ontharen

Verzorgend Zacht:          Speciaal voor de gevoelige huid met katoenolie en bisabolol  (NIEUW!)

Unieke wedstrijd: ontwerp je eigen Odorex® Deodorant!

Op maandag 16 september jl. is de Odorex wedstrijd “Ontwikkel je eigen deo” van start gegaan. Via Facebook worden Odorex gebruikers en fans uitgedaagd om zelf hun favoriete nieuwe deodorant van Odorex te ontwerpen, middels een speciale Facebook-app in de vorm van een game. Een dergelijke actie is uniek binnen de deodorantmarkt!

Hoe werkt deze game?

In de game kiezen Odorex gebruikers hun eigen geur (3 opties), eigen kleur (9 opties) en hun favoriete design (17 opties). Vervolgens dienen ze een originele naam te bedenken voor hun persoonlijke Odorexdeo. Als laatste stap vullen ze hun eigen naam in bij de tab “ontworpen door …”. Deze naam komt uiteindelijke ook op de sprayflacon van de winnende Odorex deo te staan. De actie via de Facebook-app loopt tot 8 november 2013.

De Odorex Deo-battle: kíes jij de nieuwe geur?”

Uit de deelnemers aan de Odorex Deo-game, worden op 13 november 2013 drie finalisten bekend gemaakt door een vakkundige jury ten aanzien van de potentiële nieuwe geurvariant van Odorex. Het bepalen van de drie finalisten van de ontwerpwedstrijd wordt verricht door de brand manager van Odorex Ineke Savenije van Koninklijke Sanders in samenwerking met AS Watson. De finalisten worden op 13 november a.s. op Facebook voorgesteld aan het publiek, met de vraag om te gaan stemmen op de favoriet. Deze unieke actie zal plaatsvinden onder de naam “De Odorex Deo-battle: kíes jij de nieuwe geur?”. Op de publieksfavorieten kan tot 9 december 2013 worden gestemd.

De prijzen voor de uiteindelijke winnaar

De definitieve winnaar van de actie wordt op 12 december 2013 bekend gemaakt. Zijn of haar deodorant wordt in productie genomen en op maat ontwikkeld in samenwerking met Koninklijke Sanders. Koninklijke Sanders neemt hierbij het definitieve besluit over ontwerp, geur, naam, productie en promotie. Het winnende design wordt vervolgens gepromoot bij de Nederlandse filialen van Kruidvat.

Distributie & meer informatie:

De producten van Odorex worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Koninklijke Sanders B.V. uit Vlijmen.

De Odorex producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie is er de website: www.odorex.nl

Verkoopprijzen voor de rollers en sprays vanaf € 2,35 – € 2,85.

Lees ook:Nooit meer onzeker
Lees ook:Als ze me maar niet ruiken….
Lees ook:Nooit meer ‘klotsende’ oksels in 2012
Lees ook:Altijd droge oksels & okselfris!
Lees ook:Superfijne deodorants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>