Altijd droge oksels & okselfris!

Knikkende knieën, trillende handen en niet meer kunnen eten. Soms loopt de spanning hoog op. Tijdens een sollicitatiegesprek, op je trouwdag of bij een spannende date. Momenten waarop je echt niet verrast wilt worden door transpiratiegeur en natte oksels! Odorex Extra Dry is de redder in nood en beschermt optimaal tegen (overmatige) transpiratie. Door de verbeterde formule is de werking nu nog effectiever én milder voor de okselhuid. Odorex Extra Dry is onmisbaar in elk badkamerkastje; speciaal voor de momenten waarop je wel wat extra bescherming kunt gebruiken.
Odorex Extra Dry onderdrukt op een verantwoorde wijze overmatige transpiratie en voorkomt transpiratiegeur en natte oksels. Door de unieke formule is Odorex Extra Dry langer werkzaam en wordt transpiratie beter onderdrukt dan bij een reguliere deodorant. Odorex Extra Dry hoeft dan ook maar 2 à 3 maal per week aangebracht te worden.

Parfum- en alcoholvrij
Odorex Extra Dry is mild voor de huid en voorkomt eventuele irritatie. De verbeterde formule bevat geen alcohol en parfum. Odorex Extra Dry is niet alleen de oplossing bij spannende momenten, maar ook bij dagelijkse zweetmomentjes, zoals een lange school- of werkdag, een dagje klussen of een spetterend feest. Het is een onmisbare aanvulling op een reguliere deodorant.

Vier varianten
Niet alleen de effectieve werking van Odorex Extra Dry is erg fijn, maar ook de prijs. Die varieert van € 3,79 tot € 5,49. Odorex Extra Dry is verkrijgbaar in vier varianten; een Lotion (€ 3,99), Depper (€ 4,49) en Spray (€ 5,49) voor een meerdaagse bescherming tegen transpireren en een Crème (€ 3,79) voor dagelijks gebruik die geschikt is voor een lichtgevoelige huid of na het ontharen. Op www.extradry.nl is meer informatie te vinden over de verschillende varianten en transpiratie. Daarnaast staan er leuke weetjes en tips op. Odorex Extra Dry is geschikt voor iedereen; vrouwen, mannen én tieners. Het is verkrijgbaar bij de drogist en een aantal supermarkten.

Lees ook:Nooit meer ‘klotsende’ oksels in 2012
Lees ook:Altijd droge oksels!
Lees ook:Superfijne deodorants
Lees ook:Als ze me maar niet ruiken….
Lees ook:Deo die ‘droge oksels’ garandeert

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>