Deo die ‘droge oksels’ garandeert

Odorex visualNaar zweet ruiken is de grootste nachtmerrie van elke vrouw. In samenwerking met weekblad Margriet liet Odorex een testpanel bestaande uit Margriet lezeressen o.a. de Regular deo’s van het merk testen. Deze kwamen daarbij met een 8,1 als gemiddelde cijfer maar liefst een punt hoger uit de test dan de deo’s die de lezeressen normaal gebruikten.

Odorexheeft een effectieve lijn met hypoallergene, dermatologisch geteste en parabeenvrije deodorants. Al naar gelang de persoonlijke voorkeur of specifieke wensen van consumenten, biedt de lijn een ruime keuze uit doeltreffende rollers en sprays. De Regular-deo’s en de speciale applicaties van Extra Dry-lijn kunnen op een unieke wijze gecombineerd worden gebruikt.

Doe de online Odorex Deo-Check

Odorexbiedt consumenten via hun website www.odorex.nl de mogelijkheid voor het eenvoudig online checken van de meest geschikte persoonlijke deodorantcombinatie van Regular en Extra Dry-producten middels de Odorex Deo-Check. In slechts vier stappen kom je hiermee direct te weten welke deo combinatie voor jou het best werkt.

Margriet testpanel van 350 vrouwen testte hun persoonlijke Odorex Deo-Combi’s

Weekblad Margriet en Odorexstelden eind 2012 een testpanel samen van 350 vrouwen. Via een oproep op de website van Margriet.nl  werden vrouwen uitgenodigd om de online Deo-Check van Odorexte doen. Uit ruim 2500 aanmeldingen werd een panel samengesteld. Vervolgens kregen alle deelnemers via Odorex hun persoonlijke Deo-Combi op maat toegestuurd van Regular en Extra Dry producten voor een uitgebreide deotest en een aanvullende vragenlijst.

Een score van 8,1 inzake een zelfverzekerd gevoel en een langdurig droog resultaat

Van een goede deodorant verwachten vrouwen dat deze je optimaal beschermt tegen transpiratiegeur (voor een zelfverzekerd gevoel, de hele dag door) en dat de formule zorgt voor langdurig droge oksels. De Regular-deo’s van Odorexkwamen op beide fronten maar liefst met een 8,1 als gemiddelde cijfer uit de test!  De ondervraagden vinden deze deo’s beter dan die van andere merken die tevens claimen transpiratiegeur te bestrijden en te zorgen voor droge oksels.

Enkele   opvallende testresultaten van de Odorex Deodorants:

Meer dan 85% van het Margriet testpanel had voorheen nog nooit   een specifieke deodorant gebruikt tegen overmatig transpireren.

Na het testen van de OdorexExtra Dry   Deodorant tijdens lange werkdagen en intensief sporten gaf maar liefst 80% van   de Margriet testpanelleden aan zeer tevreden te zijn over de geclaimde   werking van deze unieke deo.

Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt dat de Odorex   Deodorants veel fijner zijn in gebruik dan diverse eerder geteste deo’s   van andere merken.

Ruim 60% van het Margriet testpanel zegt de Odorex Deodorants vanaf nu merktrouw te blijven en de Deo-Combi van   de OdorexRegular Deo en de   OdorexExtra Dry Deo vanaf nu te zullen gebruiken bij inspannende   momenten zoals bijv. sporten.

 

De Odorex-producten worden verkocht via supermarkt en drogisterij.

Voor meer informatie en de persoonlijke OdorexDeo-Check is er de website: www.odorex.nl

Ontdek op deze site ook de nieuwste Odorex-campagne ‘Deo-Dating-Test’.

Lees ook:Nooit meer onzeker
Lees ook:Als ze me maar niet ruiken….
Lees ook:80 jaar Odorex & ze trakteren :)
Lees ook:Altijd droge oksels & okselfris!
Lees ook:Nooit meer ‘klotsende’ oksels in 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>