Een gezonde levensstijl in 21 dagen

Sapvasten-LHWDe winter staat voor de deur en je lichaam vraagt om een goede weerstand. Lighthouse Works introduceert daarvoor het 21 day detoxpakket. Hiermee bouw je een blijvend gezond voedingspatroon op, leer je op een verantwoorde manier af te vallen en bied je weerstand aan de winterkou met een gifstofvrij lijf. In 21 day detox zit een detoxweekend in een 4* spahotel op de Veluwe met verse sappen, yogalessen, voedingsworkshops natuurwandelingen en meditatiesessies. In de aanloop en afbouw van dit weekend begeleidt Lighthouse Works je telefonisch en digitaal met tips en recepten.

Een gezonde levensstijl in 21 dagen

Een korte periode ontgiften kan lichamelijk maar ook geestelijk wonderen doen. Toch valt het veel mensen zwaar om dit gevoel vast te houden. Met de filosofie dat we er 21 dagen over om nieuwe gewoontes aan te leren, komt Lighthouse Works met de 21 day detox pakketten naast haar reguliere driedaagse detoxweekenden. Dit betekent dat je na een weekend van sapvasten, voedingsworkshops en yogalessen er niet alleen voor komt te staan. Drie weken lang krijg je de nodige houvast om een gezonde levensstijl te behouden door middel van dagelijkse digitale begeleiding met recepten en tips en twee telefonische consulten om je een hart onder de riem te steken. Het 21 day detox pakket onder begeleiding van de specialisten van Lighthouse Works kost €749 per persoon en er zijn drie keer per maand startdata.

Ontgiften geeft broodnodige winterboost

Het najaar en voorjaar zijn niet voor niets van oudsher traditionele vastperiodes. Een gezonde voorbereiding op de winter start met een schoon lichaam: je voelt je herboren, vol energie en positieve kracht. Zo ontglip je de gevreesde winterdip. Door het sapdieet ontdoet je lichaam zich van opgeslagen gifstoffen die vermoeidheid en kwaaltjes veroorzaken. Ook je lever herstelt zich en kan weer optimaal vet afbreken waardoor je afvalt. Met het 21 day detox pakket leer je jezelf een structureel gezond eetpatroon aan waardoor je de donkere en koude winterdagen makkelijk doorkomt zonder dipjes of extra pondjes.

Websites:

Lighthouse Works:      www.lighthouseworks.nl

21 day detox:                www.lighthouseworks.nl/21-day-detox/

 

Lees ook:Detox je voeten!
Lees ook:Verfris je body met Innerwave
Lees ook:HET GROTE DETOX JE LEVEN DOSSIER
Lees ook:Daily Detox Drink
Lees ook:Gezond snacken met Rens Kroes #powerfood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>