Gezond snacken met Rens Kroes #powerfood

Ook zo’n fan van de recepten van Rens Kroes? Haar derde kookboek is onlangs gelanceerd en dit kookboek bevat 49 nieuwe powerfoodrecepten om te preppen, bewaren en mee te nemen. Zo kun je altijd grijpen naar een gezonde snack. Pure recepten voor een happy & healthy lifestyle ‘on the go’. Rens laat zien dat gezond eten ook met een druk leven niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Rens kreeg veel vragen van haar lezers kreeg over gezonde alternatieven voor tussendoor. Ze besloot haar keuken in te duiken om er vervolgens met een handzame gids boordevol inspirerende meeneemrecepten uit te komen. Haar nieuwe boek biedt bijna vijftig gezonde, gemakkelijke en lekkere recepten voor onderweg. Ontbijtopties voor ‘on the go’, lunchtrommel inspiratie, heerlijke salades voor bij een zomerse picknick en gezonde snacks voor tussendoor.

Daarnaast geeft Rens tips over hoe je alles het beste kunt preppen, bewaren (het vers houden van je vooraf klaargemaakte gerechten), het kunt meenemen en over het zelf aanleggen van een goede basis voorraad.

‘De verleiding is groot om onderweg een snelle snack te scoren. Ik probeer zoveel mogelijk zelf te maken en mee te nemen. ‘On the Go’ is een verzameling van mijn favoriete recepten en tips en trucs voor een happy and healthy lifestyle onderweg.’ - Rens Kroes

ON THE GO – RENS KROES – 978 90 00 35256 2 - €14,99 – PAPERBACK MET KLEUR OP SNEE – 144 BLZ.

Fotograaf: Willemijn Jongbloed

 

Lees ook:Kijktip: Powerfood met Rens Kroes
Lees ook:Virginia van Eck eert haar broer met ‘n vette tattoo
Lees ook:Professor niet blij met klei-detox van Rens Kroes
Lees ook:Retedruk, maar toch een killerbody willen? Check de Workoutclub!
Lees ook:Een gezonde en platte buik dankzij de tips van de Poepdokter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>