Binnen 12 minuten slank en fit

Willeke Zorg Workout Club_LBD_LR2Volgens Personal Trainer Willeke Zorg is het de hoogste tijd om aan de slag te gaan met de vakantiekilo’s. Met haar unieke online trainingsprogramma kun je immers onbeperkt trainen, waar en wanneer je wilt via de site of app. Een training duurt 12 minuten en is gebaseerd op de Amerikaanse HIIT-methode. Kort, maar intensief trainen is het credo van de zogenaamde High Intensive Interval Training methode, overgewaaid uit de VS. In de aanloop naar de feestdagen heeft Willeke Zorg een voordelige ‘Little Black Dress’-actie: drie maanden trainen, twee maanden betalen. Met behulp van deze aanbieding ga je slank en fit de feestdagen tegemoet, zonder uren door te brengen in de sportschool.

De ultieme thuis workout

De Willeke Zorg Workout Club is een online trainingsprogramma gebaseerd op de Amerikaanse HIIT-methode. Korte, maar intensieve trainingen waarin je het uiterste uit jezelf moet halen, uit te voeren wanneer jij maar wilt en zonder fitnessmaterialen. In iedere training wordt gewerkt aan de spieren én het uithoudingsvermogen. Zo word je sterk, werk je aan je conditie en geef je je metabolisme een enorme boost – zelfs tot 36 uur na je workout gaat de vetverbranding door. Willeke Zorg adviseert drie- tot viermaal per week 12 minuten vrij te maken voor de korte workout.

Je eigen Personal Trainer: ook offline

Willeke Zorg Workout Club is het eerste Nederlandse HIIT-trainingsprogramma met een eigen app. Willeke Zorg liet deze unieke app, voor Apple en Android,  ontwikkelen zodat haar leden ook zonder internetverbinding altijd en overal kunnen trainen. Nu is het mogelijk om de trainingen in het bos, op het strand of waar dan ook te volgen – een perfecte aanvulling op de outdoor workout. Er kan worden gekozen voor een lichte, gemiddelde of zware training, welke bestaat uit gemiddeld vijf oefeningen. Willeke Zorg presenteert haar leden dagelijks een nieuwe training, daarnaast informeert Willeke haar leden via een blog en geeft zij online persoonlijke coaching en voedingsadviezen. Niet eerder was er in Nederland zo’n compleet online trainingsprogramma.

Over Willeke Zorg
Willeke Zorg (1974, Rotterdam) is een avontuurlijk en sportief type. Al vroeg startte haar fascinatie voor sport en gezondheid. Na een carrière in de reclame besloot Willeke van haar passie haar werk te maken, zij werkt nu als Personal Trainer. Willeke vertelt: “Naast veel zelf trainen en het up-to-date houden van mijn kennis als sportprofessional, probeer ik veel te reizen. Buiten de Nederlandse grenzen doe ik inspiratie op hoe collega-Personal Trainers werken. Zo stuitte ik in de Verenigde Staten op de HIIT-methode; daar was het al een ongekend succes. Ik ben trots en blij dat ik met de Willeke Zorg Workout Club dagelijks alle leden mag motiveren in hun keuze voor een gezond leven”.

Willeke Zorg Workout Club LBD-actie:
- Sport drie maanden, betaal twee maanden à € 7,95 per maand.
- Actieperiode: Aanmelden tot 30 november via www.willekezorgworkoutclub.nl/workout/signup/default.aspx?type=littleblackdress

Willeke Zorg Workout Club voordelen:
- Lidmaatschap is, na afloop LBD-actie, per direct opzegbaar.
- Geen fitnessmateriaal nodig.
- Doe de workout waar en wanneer je maar wilt.

Website:
- www.willekezorgworkoutclub.nl

Lees ook:Get fit with HIIT
Lees ook:Willeke daagt je uit!
Lees ook:Thuis trainen met BN-ers personal coach Carlos Lens
Lees ook:Gratis Curves
Lees ook:Check: de sixpack van Ferry Doedens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>