Zomers kan je huid ook uitdrogen

wijEen droge huid associëren we vaak met de snijdende kou van de winter, maar ook die zonuren op het strand en de verfrissende duik in het zwembad en in zee zijn een aanslag op je huid. Decubal, expert in verzorging van de droge huid, introduceert daarom een zomers verzorgingspakket dat in de handbagage mee mag.

Vakantieset: shampoo & conditioner, body lotion en douche crème

Om de huid ook tegen de effecten van zon, zout en chloor te beschermen, is het gebruiken van de zeep en shampoo van het lokale hotel meestal niet de oplossing. Het vakantiepakket van Decubal bestaat uit drie uitgekiende producten om de huid te verzorgen. De 2 in 1 Shampoo & Conditioner van Decubal voedt en verzorgt de droge, gevoelige hoofdhuid. Zo houd je niet alleen het haar, maar ook de hoofdhuid in optimale conditie. De lichaamshuid verzorg je met de Douche Crème en Body Lotion van Decubal die het natuurlijk evenwicht in de huid stimuleren. Samen vormen de drie miniverpakkingen van 50 milliliter een handige vakantieset.  Consumentenprijs Vakantieset: € 4,99

Scrubben maakt mooier bruin

Je wordt pas echt mooi egaal bruin als je geregeld scrubt. Geen zorgen, dat bruine kleurtje poets je er niet zomaar af. Wel verwijder je de droge schilfers op je huid, waardoor je er langer bruin uitziet. De Body Scrub van Decubal met 17% lipiden bevat druivenpitolie en jojoba-olie. Die hydrateren de huid en laten een zacht beschermend laagje achter. Bij de meeste body scrubs blijft er een laagje olie op het zout liggen en moet je die twee zelf mengen. Bijzonder aan de Decubal Body Scrub is dat de olie al om het zoutkorreltje heen zit en het pas vrij komt bij aanraking met water. Consumentenprijs Body Scrub: € 12,50/345 gr.

Verzorgde benen

Wel dat heerlijke zachte gevoel, maar geen zin om te scrubben? Even snel sprayen met de Body Olie (verrijkt met soja olie, zoete amandelolie en olijfolie) maakt dat je benen er verzorgd en mooi gebruind uit zien. Ook prima te gebruiken als verzorging na het ontharen. Consumentenprijs Body Olie: € 14,99/150 ml.

 

Multifunctionele gel

Behoefte aan koelte? Decubal Kalmerende Gel verkoelt de verbrande huid direct. Zeker als je de gel in de koelkast bewaart. De toevoeging van glycerine zorgt voor een intensieve hydratatie en vitamine B5 (panthenol) ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. De gel trekt snel in en voelt niet plakkerig aan. Last van vervelende beestjes? Ook daar kan de Kalmerende Gel wat aan doen. Het stilt jeuk bij insectenbeten en werkt verzachtend. Tenslotte is de gel ook nog te gebruiken als extra vochtverzorging onder dag- en nachtcrème. Consumentenprijs Kalmerende Gel: € 7,99/100 ml.

 

Alle zomerproducten van Decubal zijn bovendien parfum- en parabenenvrij. Zo maakt Decubal je vakantiegevoel compleet.

Decubal is:

Op basis van huideigen lipiden

Parfum- en parabenenvrij

Voor het hele gezin

Decubal-Vakantieset-Doosje-HR-LOW-RES

Lees ook:Het geheim van een goed gehydrateerde huid? Debucal!
Lees ook:Nooit meer een droge huid
Lees ook:Na het douchen moet je gelijk smeren
Lees ook:Zo trotseert je huid de winter!
Lees ook:Mini Decubals voor op vakantie!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>