Het geheim van een goed gehydrateerde huid? Debucal!

Decubal bad-douche en body productenDecubal Douche & Bad Olie en Decubal Body Lotion vormen samen dé ideale duoverzorging voor een soepele, optimaal gehydrateerde én gezonde huid. Een lekker warm bad of weldadige douche is heerlijk, zeker na een kille en gure najaarsdag.  Niet is echter zo vervelend als een droge en trekkerige huidna douchen of baden. Decubal, de specialist op het gebied van producten voor de droge huid, biedt een aantal hoogwaardige huidverzorgingsproducten waarmee een droge huid wordt voorkomen. Met Decubal Douche & Bad Olie wordt de huid reeds tijdens baden of douchen intensief verzorgd, gevoed en gekalmeerd. Door aansluitend Decubal Body Lotion aan te brengen, wordt het natuurlijke vocht- en lipidenniveau langdurig bewaard voor een gezonde, mooie en soepele huid!
 
Met het koude en gure najaar in het vooruitzicht heeft de huid meer dan ooit behoefte aan milde, kalmerende en intensief verzorgende producten. De producten van Decubal bevatten huideigen lipiden en natuurlijke oliën. Decubal helpt een natuurlijk tekort aan huideigen lipiden aan te vullen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid zelf lipiden aanmaakt. Zo wordt de huid ook van binnenuit optimaal verzorgd. Dat is goed nieuws voor de maar liefst 3 miljoen Nederlanders die last hebben van een droge huid.
 
Douchen en baden zonder droge huid met Decubal Douche & Bad Olie             (€ 8,99/200ml)
 
We nemen dagelijks een douche en gaan regelmatig in bad. De combinatie van warm (soms heet) water en een schuimend product kan de huid uitdrogen en daardoor extra gevoelig maken. Decubal Douche & Bad Olie is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens douchen of baden. De rijke olie reinigt en verzorgt de huid optimaal zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule bevat  jojoba- en kamille oliën voor een zijdezachte en gekalmeerde huid. Voor wie liever een geparfumeerd product heeft, is in de verpakking een apart sachet met natuurlijke grapefruitolie bijgevoegd. Dit kan eenvoudig worden gemengd met de neutrale formule van Decubal Douche & Bad Olie, voor een subtiele fruitgeur en een extra verkwikkende douche- en badbeleving!
 
Rijke hydratatie dankzij 16%  natuurlijke lipiden met Decubal Body Lotion     (€ 8,99/200ml)
 
Om de lichaamshuid optimaal te voeden, hydrateren en verzorgen na baden of douchen, is het aanbrengen van een rijke bodylotion perfect. Decubal Body Lotion heeft intensief verzorgende en hydraterende eigenschappen. De parfumvrije formule trekt snel in de huid zonder een vetspoortje achter te laten. Deze bevat een hoog gehalte aan natuurlijke lipiden (maar liefst 16%!) en zorgt ervoor dat het natuurlijke vochtgehalte van de huid weer optimaal op peil wordt gebracht en langdurig wordt behouden. Het resultaat? Een stralende huid die zacht, soepel en comfortabel aanvoelt!
 
Niet zomaar een Body Lotion…dankzij de toevoeging van niacinamide
 
Decubal Body Lotion is niet zomaar een hydraterende formule voor de droge huid! De toevoeging van de werkstof niacinamide (vitamine B3) zorgt ervoor dat deze rijke bodylotion de natuurlijke huidbarrière op een krachtige wijze versterkt.  Niacinamide maakt de huid sterk, weerbaar, gaat irritaties tegen en vermindert jeuk als gevolg van irritaties en droogte.
 
Hierdoor voelt de huid comfortabel aan en wordt optimaal bestand tegen externe invloeden, iets wat zeker in het najaar geen overbodige luxe is!

 
Redactionele tips bij een droge en gevoelige lichaamshuid…
 
·         Gebruik bij douchen of baden liever warm water i.p.v. heet water
·         Beperk  schuimende douche- of badproducten, deze drogen de huid uit
·         Een doucheproduct op oliebasis reinigt de huid in alle zachtheid en verzorgt tegelijkertijd intensief
·         Geparfumeerde bodyproducten kunnen de gevoelige huid irriteren, kies liever voor ongeparfumeerde formules
·         Beperk voedingsmiddelen die vocht onttrekken aan het lichaam (zoals koffie, alcohol…)
·         Omega- vetzuren (bijv. vette vissoorten, avocado) zorgen voor een goede smering van de huid van binnen uit
·         Drink dagelijks voldoende (bron)water, kruidenthee (minstens 2 liter)
·         Centrale verwarming geeft een drogere leefomgeving, zorg voor luchtbevochtiging (bijv. aan de radiatoren)
Decubal is…
 
·         …ontwikkeld door experts voor de droge huid
·         …100% vrij van parabenen en parfum
·         …geschikt voor het hele gezin
·         …zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby’s!
 
De producten van Decubal worden op de Europese markt gebracht door Actavis B.V. en worden verkocht bij drogisterijen zoals o.a. DA, DIO, De Tuinen en (Kring)apotheken in Nederland. 
 
Voor interesse in de producten van Decubal kan contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: [email protected]
 
Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Lees ook:Zo trotseert je huid de winter!
Lees ook:Nooit meer een droge huid
Lees ook:Zachte huid in de zomer
Lees ook:Zachte huid
Lees ook:Wat is je skin zacht, fluweel?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>