Episch Epileren

myphotoEpileren hoort bij ons vrouwen net zoals eten en drinken. Epileren doe je met precisie. Daarom introduceert Carmen de Elegance Epilator, een compacte 2-in-1 epilator. Door de slanke vorm van de epilator kom je overal makkelijk bij. De ingebouwde precisie-pincet met licht verwijdert eenvoudig de kleinste haartjes.
 
De Elegance Epilator is geschikt voor bikinilijn, wenkbrauwen, oksels en benen. Maar ook om afzonderlijke haren van bovenlip en kin te verwijderen.


Skin Glide Technologie
De gepatenteerde Skin Glide Technologie van de nieuwe epilator zorgt voor een zachte haarverwijdering. Het speciale tweezer systeem met 18 epileertangen verwijdert op zeer hoge snelheid haar voor een langdurig gladde huid. De epilator is draadloos en werkt op 2 AA batterijen.
 
Informatie
Carmen Epilator Elegance EP1800, advieswinkelprijs € 29,99. Ga voor meer informatie naar Carmen.nl of Facebook.com/CarmenNederland.

Lees ook:Met een knalroze Tweezer steun je Pink Ribbon
Lees ook:Nooit meer pijn na het epileren
Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Ideale musthave voor je haren
Lees ook:Haartopper: Carmen Ion Pro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>