Haartopper: Carmen Ion Pro

jaModelleren, glanzen en fixeren met één apparaat. Carmen introduceert de professionele stylingset Carmen Ion Pro. Met deze multifunctionele haarstylingset maak je zelf de mooiste trendy kapsels. De Ion Pro is voorzien van twee verwisselbare keramische borstels die het haar ontklitten en extra veel glans geven. De 38 mm combi haar-pin borstel zorgt voor een polijstende brushing. De kleinere borstel (30 mm) heeft intrekbare tandjes waarmee je makkelijk kunt stylen en uitrollen.

De ionentechnologie van Carmen Ion Pro zorgt voor gezond glanzend haar. Ionen zorgen voor een antistatisch effect in het haar en sluiten de haarschubben waardoor het haar gezond, glad en zacht aanvoelt. Tevens zorgen ze voor behoud van de natuurlijke vochtbalans van het haar.

Cool shot
Carmen Ion Pro is voorzien van een Cool shot knop. Hiermee fixeer je elke krul zodat je kapsel de hele dag goed blijft zitten. De 1000 watt keramische ionenborstel heeft vier temperatuurstanden, twee snelheden: 500 en 1000 watt en is geschikt voor lang tot halflang haar. Handig in gebruik met lang draaisnoer en ophangmogelijkheid. Quinty Trustfull, het gezicht van Carmen, heeft dit product toegevoegd aan haar favorieten. Daarom is Ion Pro onderdeel van de speciale Selected by Quinty range.

Informatie
Carmen Ion Pro DC 1080, advieswinkelprijs € 39,99. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Carmen.nl.

Lees ook:Ideale musthave voor je haren
Lees ook:Straightener voor sexy krullen
Lees ook:De carmenset heeft Sarah gezien!
Lees ook:Weelderige krullen
Lees ook:Superleuke krullen in 40 seconden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>