Mooie gladde benen

Met het rokjesseizoen in het vooruitzicht, groeit de vraag weer naar milde scheerproducten en formules die zorgen voor een mooie, gladde, zachte en vooral egale huid van de benen. Paula’s Choice biedt binnen haar lijn met de Close Comfort Shave Gel en de Weightless Body Treatment met 2% BHA twee producten die in gecombineerd gebruik garant staan voor een perfecte voorbereiding op de nieuwe lentemode!

De milde formule van Paula’s Choice Close Comfort Shave Gel is de perfecte scheergel voor  zowel mannen (gezichtsbeharing) als vrouwen (benen, bikinilijn, oksels). Deze geconcentreerde, frisse gelformule bevat de anti-irriterende werkstof Wilgenroos en de kalmerende antioxidanten groene thee en kamille. De basis van aloë vera en glycerine zorgt voor een beschermlaagje tussen de huid en het scheermesje, hetgeen helpt om het risico op scheeruitslag, kleine sneetjes en snijwondjes te verminderen. De formule van Paula’s Choice Close Comfort Shave Gel bevat geen parfum en irriterende werkstoffen, is gemakkelijk aan te brengen en weer moeiteloos af te spoelen met water. Het resultaat? Een perfect geschoren huid die zacht, fris en comfortabel aanvoelt!

De wintermaanden kunnen ervoor zorgen dat de huid van de benen er dof uit komt te zien, ruw aanvoelt en er allesbehalve aantrekkelijk uitziet. Een mild exfoliërend bodyproduct zorgt dan voor een vrijwel direct zichtbare metamorfose! De Weightless Body Treatment met 2% BHA (= salicylzuur) van Paula’s Choice combineert een milde exfoliatie van de lichaamshuid met een intensief verzorgende werking. Het is de enige bodylotion op de markt met salicylzuur en een pH-waarde die ervoor zorgt dat het salicylzuur de huid daadwerkelijk optimaal kan exfoliëren. Ruwe en onzuivere huiddelen worden hierdoor gladder, een droge huid vermindert en puistjes of rode bultjes op het lichaam worden effectief bestreden. Deze zijdeachtige, lichte moisturizer heeft een matte finish en bevat effectief werkende antioxidanten en krachtige anti-irriterende ingrediënten die de huid glad en gezond houden. Dit gespecialiseerde lichaamsproduct creëert een steviger, gladder huidoppervlak en vermindert bovendien bij langduriger gebruik huidverkleuringen als gevolg van zonneschade.

Paula’s Choice Close Comfort Shave Gel – € 13,50/177 ml

Paula’s Choice Weightless Body Treatment met 2% BHA – € 27,50/210 ml

De producten van Paula’s Choice zijn voor Nederland en België verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel: www.paulaschoice.nl   

Lees ook:Scheergel voor hem & haar
Lees ook:Herstel je huid optimaal
Lees ook:Na-zomer herstel
Lees ook:Herstel je huid
Lees ook:Superfijne scheergel met kamille

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>