De perfecte bodylotion exists: FLUIDO DELLA FELICITA

Wist je dat als je na het douchen, je lichaam, maar ook je oksels, insmeert met bodylotion, voodat je deo gebruikt, je dan veel langer fris ruikt? Het is ‘n tip om te onthouden. Je kunt dat uiteraard in dezelfde bodylotion als je parfum doen, maar ook met een andere die heerlijk ruikt. In Italië lopen alle vrouwen weg met het merk Collistar. Collistar is in Italy het best verkopende beautyproduct. In Nederland is het gelukkig ook te krijgen! Wij van beauty blog houden net zoals de Italiaanse chicka’s van dit chique, doch prima betaalbare, beautymerk. Nieuw in hun assortiment is een hele fijne bodylotion te weten de Fluido Della Felicita.

De aromatische accenten in deze zijdezachte, frisse bodylotion brengen je in een optimistische stemming en hydrateren tegelijkertijd je huid. Het resultaat? Een weldadige sensatie, overgoten door een verfijnd parfum en een superzachte, goed gevoede huid! Essentiële oliën en Mediterrane extracten met een revitaliserende werking, verrijkt met vochtregulerende, voedende eigenschappen uit amandelmelk en zonnebloemolie, staan garant voor een goed vertroetelde huid.

Gebruiksaanwijzing: Behoedzaam inmasseren tot de bodylotion optimaal door de huid is opgenomen. Ideaal om te gebruiken na een verkwikkende bad- of douchesessie.

Fluido Della Felicita, Body Fluid: € 31,15

Vanaf heden verkrijgbaar.

Lees ook:PROFUMO DELLA FELICITA – AROMATISCHE BODYSPRAY
Lees ook:Subliem: DOCCIA DELLA FELICITA – BAD & DOUCHE CRÈME
Lees ook:Anti-Age Talasso-Scrub
Lees ook:En snel klaar, en verzorgd! Yeah!
Lees ook:Groene parels voor je borsten

1 Reacties // Reageer

One thought on “De perfecte bodylotion exists: FLUIDO DELLA FELICITA

  1. Marielle

    Wauw, ziet er goed uit deze. Wist dat niet dat Collistar zo favoriet in Italië is. Interesting. :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>