Eet dit snoepje en je krijgt een naar rozenruikende lichaamsgeur

Twijfel je er altijd aan of je wel lekker ruikt? Dan is er nu een oplossing die je daarbij kunt helpen. Het Amerikaanse ingrediënten bedrijf Beneo heeft een snoepje geïntroduceerd op de Europese markt, waarmee je je lichaamsgeur van binnenuit kunt beïnvloeden.Volgens het bedrijf zorgt het eten van deze ‘Deo Parfum Candy’ ervoor dat je huid de geur van rozen afgeeft zodra het snoepje verorberd is. Het ingrediënt ‘geraniol’ is hier verantwoordelijk voor, wat in Japan al in kauwgom op de markt is gebracht. Hieruit blijkt dat het werkt, want zodra je kauwt, scheidt je lichaam een heerlijke geur uit. Natuurlijk hoopt de fabrikant dat het snoepgoed een ware hype gaat worden. In ieder geval is het een hele nieuwe insteek om snoepfabrikanten te helpen een ‘gezonder’ imago te krijgen.

Lage bloedsuikerspiegel
Geraniol is een kleurloze vloeistof die in planten zoals rozen, lavendel en vanille voorkomt. Zodra dit natuurlijke antioxidant wordt geconsumeerd, verlaat het via je poriën je lichaam en laat een zoete geur achter, waarvan men beweert dat dit uren blijft hangen. Een vergelijking kan worden gemaakt met knoflook. Ook hier kan je lichaam op reageren, door via de huid een penetrante geur uit te scheiden. Het snoepgoed bevat bovendien een natuurlijke suikervervanger, zodat je bloedsuikerspiegel niet verhoogt. Deze vervanger, Isomalt, lost langzaam op wat bij zou dragen aan het langdurig effect van de geur op je lichaam.

Bron: www.cosmeticsdesign-europe.com

Lees ook:Mmmh je ruikt naar rozen….
Lees ook:Een aardbeitje voor je doos….
Lees ook:Deo’s geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
Lees ook:IJsplantje houdt je bruine kleur langer mooi
Lees ook:Unieke deodorants

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>