Mmmh je ruikt naar rozen….

hausckaVanwege zijn heerlijke geur en harmoniserende kracht gebruikt Dr.Hauschka Cosmetica de roos in bijna al haar producten. De etherische oliën van duizenden rozenblaadjes in de producten zeggen meer dan duizend woorden…

Bodyolie Rozen
Voor als de huid en zintuigen smachten naar bijzondere verzorging
Deze luxueus geurende Bodyolie Rozen belooft te helpen bij nervositeit en emotionele belasting. Een extract van Damascener rozen, kostbare natuurlijke etherische rozenolie en jojobaolie vormen samen een bodyolie die de huid in balans brengt en zorgt voor een soepele huid.

Dr.Hauschka doet er alles aan om Damascener rozen inhoogwaardige biologisch-dynamische kwaliteit te kunnen krijgen. In landen als Bulgarije, Turkije en Iran bieden we onze ervaringen op het gebied van de biologische teelt aan rozenkwekers aan en garanderen we vaste afnameprijzen. De jarenlange samenwerking heeft geleid tot goede verstandhoudingen en eerlijke partnerschappen.

Adviesverkoopprijs: € 15,50

Bodymilk rozen
Versterkt met name de gevoelige en droge huid
Deze rijke, intensief verzorgende bodymilk bevat harmoniserende krachten van de roos en stimuleert en versterkt de natuurlijke beschermende functie van de huid. Wilde rozenbottels, etherische rozenolie en een kostbaar aftreksel van rozenbloesem in amandelolie zorgt voor harmonisatie en bescherming van de huid.

Gebruik: Na sporten, sauna, douchen of baden dun aanbrengen op de huid. De Bodymilk Rozen trekt snel in en zorgt voor een omhullend, warm gevoel.

Adviesverkoopprijs: € 18,95

Lees ook:Rozen voor de liefste moeder, in haar cosmetica!
Lees ook:Bodymilk rozen
Lees ook:Deo’s geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid
Lees ook:Unieke deodorants
Lees ook:Citroentjesfris de zomer door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>