Madonna’s geaderde armen trend blijkt sexy…

madonna-workout-armsEerder merkte ik op mijn werk al op dat armen waarin je de aders bij een vrouw kunt zien een trend lijken te worden. Madonna is ermee begonnen, daarna zag ik ineens Victoria Beckham met net zulke ‘muscular arms’ en niet veel later volgde ook Sarh Jessica Parker. Uit recent onderzoek blijkt dat vrouwen met gespierde, lange armen over het algemeen als sexyer worden  bevonden dan vrouwen met korte armpjes.Dat is de uitkomst van een Australisch onderzoek. Een van de meest aantrekkelijke onderdelen van een vrouw blijken haar armen te zijn. Vooral wanneer ze lang en gespierd zijn. Courtney Cox heeft ook dat soort armen, bij haar vind ik het overigens iets mooier dan bij Madonna. Die lijkt toch een beetje door te slaan.

Maar het is volgens de onderzoekers ook belangrijk om de heupomtrek, het gewicht en de leeftijd mee te hebben. “Het is eigenlijk een totaalpakket wat vooral aanspreekt. Maar wat wel opvallend is dat armen als meer aantrekkelijk en belangrijk worden beschouwd dan benen.”

Lees ook:Madonna opent fitnessketen
Lees ook:Concert: Madonna is back!
Lees ook:Vieze voeten kunnen echt niet!
Lees ook:Celebs met de mooiste armen
Lees ook:Overdosisje botox voor Courtney Cox

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna’s geaderde armen trend blijkt sexy…

  1. Buy RevitaDerm

    Het is eigenlijk een totaalpakket wat vooral aanspreekt. Maar wat wel opvallend is dat armen als meer aantrekkelijk en belangrijk worden beschouwd dan benen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>