Puntgaaf en gekruld de zomer in !

brunetteTijdens de zomermaanden willen we stralend voor de dag komen qua gezichtshuid nu we meer ‘nude’ of zelfs geheel zonder make-up op het strand verschijnen! Ook gemak dient de mens als het gaat om slimme beautybehandelingen die ons veel tijd besparen bij de verzorging van ons uiterlijk. Health & Beauty Centre Beauty Inn in Nieuwegein biedt met de Dermaroller-behandeling de perfecte voorbereiding voor het creëren van een puntgave en gladde gezicht- en lichaamshuid. Met de iCurl® Wimperpermanent- Methode is het zelf omkrullen van je wimpers voor enkele weken verleden tijd en krijgt je ‘beachlook’ een fraaie open blik die je gehele vakantie aanhoudt!

Met de vakantie in aantocht zijn velen van ons nu alweer bezig met de nodige voorbereidingen. Aan het uiterlijk valt na de wintermaanden immers nog best wat te doen, om straks mooi en zelfverzekerd op de zonnige stranden te verschijnen. Het niet dragen van make-up is logisch tijdens het zonnebaden, maar is voor velen een behoorlijke drempel vanwege een allesbehalve gave huid.  Health & Beauty Centre Beauty Inn speelt hierop in met twee toepasselijke behandelingen voor een gave gezichtshuid en langdurig mooi gekrulde wimpers.

Puntgave huid op gezicht én lichaam met de DermarollerHealth & Beauty Centre Beauty Inn  biedt met de Medische Dermaroller een unieke behandeling waarmee een gave, gladde en egale huid voor iedereen is weggelegd! Deze doeltreffende huidverbeterende procedure zet de huid  op een zeer krachtige wijze aan om zichzelf te intensief herstellen door de aanmaak van nieuw collageen en elastine krachtig te stimuleren. De Medische Dermaroller  is een trommelvormig apparaatje, dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang en tussen de 0.02 – 0.012 mm in diameter. Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid.  Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig, waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur (inclusief grove poriën) opzienbarend wordt verbeterd qua stevigheid en teint. Deze zogeheten ‘resurfacing van de huid’ met behulp van de Medische Dermaroller™ is de meest eenvoudige procedure die ooit werd uitgevonden voor opzienbarende huidverjonging. Het principe is even eenvoudig als uiterst effectief, omdat deze niet-chirurgische methode wordt toegepast binnen een professionele huidverbeterende behandeling in combinatie met intensief huidverbeterende producten!

Zelfverzekerd in je nieuwe bikini! Een behandeling met de Medische Dermaroller™ bij Health & Beauty Centre Beauty Inn kan op zowel het gezicht als lichaam worden uitgevoerd, op die locaties die vragen om een verbetering. Te denken valt aan een verslapte huid, acne, striae, littekens, rimpels of een huid met hyperpigmentatie.  Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden en zijn de kosten van deze behandeling aanzienlijk lager. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken. Deze kuurbehandeling vormt de ideale voorbereiding om nu alvast mee te starten,voor een ieder die straks zelfverzekerd met een gave, stevige en mooie huid op het strand wil verschijnen!

De hele vakantie perfect gekrulde wimpers met de iCurl®-Methode. Voor wie de komende zomervakantie het voortdurend omkrullen van de wimpers na zwemmen of zonnebaden met een wimperkrultang niet ziet zitten, biedt Health & Beauty Centre Beauty Inn  met de slimme  iCurl®-Methode dé ideale oplossing! Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder dat daar een wimperkrultang, wimperextensions of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen! De iCurl®-Methode is de meest snelle en meest effectieve manier van wimperpermanent die tot nu toe verkrijgbaar was.

 Volop van de zomer genieten met een onweerstaanbare oogopslag! Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de klem. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de klem van de  iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden met een milde wimperpermanentvloeistof  (in hygiënische sachets voor eenmalig gebruik) en een conditionerende nabehandeling. De iCurl®-Methode laat de ogen optisch groter lijken en geeft de blik een mooie en natuurlijke uitstraling. Wie net vóór ofwel na de iCurl®-Methode de wimpers tevens laat verven, heeft  een zomervakantie lang geen omkijken meer naar het krullen en opmaken van de wimpers en is verzekerd van een onweerstaanbare oogopslag!

 Meer informatie & tarieven:

Voor de geïnteresseerden bestaat voor alle behandelingen bij Beauty Inn te allen tijde de mogelijkheid voor een vrijblijvend consult. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Tijdens dit consult worden de wensen en verwachtingen geïnventariseerd, waarna de specialistes van Beauty Inn in overleg met de cliënt een programma op maat kunnen samenstellen. Een behandeling met de Medische Dermaroller™ is er (al naar gelang het te behandelen huiddeel) vanaf ca. € 175,00 per keer.

Een behandeling met de unieke iCurl®-Methode bedraagt € 32,50.

Adresgegevens:

Health & Beauty Centre Beauty Inn

Symfonielaan 28-30
3438 EV Nieuwegein
Telefoon: 030- 6038013

Voor meer informatie is er de website: www.beauty-inn.nl

Lees ook:Nieuw in Nederland: Wimperpermanent
Lees ook:Het ‘huidgeheim’ van Madonna en Angelina Jolie: de Dermaroller!
Lees ook:Angelina Jolie is verslaafd aan microneedling
Lees ook:VelaShape pakt cellulitis aan
Lees ook:Slakken blijken dé oplossing tegen rimpels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>