Het ‘huidgeheim’ van Madonna en Angelina Jolie: de Dermaroller!

mailmailSoms ben je niet tevreden over de resultaten van bepaalde huidverzorgingsproducten. Of je vindt het effect van methodes zoals peelings, (micro)dermabrasie of laserbehandelingen niet bevredigend genoeg. Een operatieve ingreep is een brug te ver voor je. Je wilt echter wél een methode die écht wat voor je huid doet en die zorgt voor een zichtbare en voelbare huidverbetering! Goed nieuws, want de Dermaroller™ zorgt voor een daadwerkelijk

natuurlijk verkregen huidverjonging, zónder drastische schoonheidsoperaties!

De ISO- gecertificeerde Medische Dermaroller™ (een ISO 13485- Certificaat voor medisch materiaal) staat garant voor een vooruitstrevende techniek, de zogeheten ‘micro-needling’ van de huid. Deze doeltreffende huidverbeterende procedure zet de huid  op een zeer krachtige wijze aan om zichzelf te herstellen door de aanmaak van nieuw collageen en elastine intensief te stimuleren.

Het eenvoudige maar uiterst doeltreffende principe van de Dermaroller™

De Medische Dermaroller™  is een trommelvormig apparaatje, dat 192 fijne micronaalden bevat van 0,5 tot 1,5 mm lang en tussen de 0.02 – 0.012 mm in diameter. Deze naaldjes penetreren de dermis herhaaldelijk, ongeveer 20 maal bij het rollen ervan over het huidoppervlak. De huidcellen reageren op deze kleine prikjes in de huid.  Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid zeer krachtig, waardoor rimpels en oneffenheden verdwijnen en waardoor de huidtextuur (inclusief grove poriën) opzienbarend wordt verbeterd qua stevigheid en teint. Deze zogeheten ‘resurfacing van de huid’ met behulp van de Medische Dermaroller™ is de meest eenvoudige procedure die ooit werd uitgevonden voor opzienbarende huidverjonging. Het principe is even eenvoudig als uiterst effectief, omdat deze niet-chirurgische methode wordt toegepast binnen een professionele huidverbeterende behandeling in combinatie met intensief huidverbeterende producten!

Toepasbaar op het gehele lichaam

Een behandeling met de Medische Dermaroller™  kan op alle gewenste huidoppervlakken van het lichaam worden uitgevoerd die vragen om een verbetering. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een laserbehandeling, kan een behandeling met de Dermaroller™ herhaaldelijk en relatief snel achter elkaar uitgevoerd worden. Afhankelijk van de conditie van de huid en om het maximale resultaat te behalen, worden 2 tot 3 behandelingen aangeraden. Aangezien de nieuwe collageenvorming enige tijd nodig heeft om te rijpen, is de geadviseerde tussenpose bij de behandelingen ca. 6 weken en deze worden uitsluitend uitgevoerd bij een professionele en gecertificeerde schoonheidssalon.

De Medische Dermaroller™ – methode geeft sublieme resultaten bij huidproblemen zoals onder andere:

  • acne- littekens
  •  hyperpigmentatie
  • een verslapte huid
  • een vale of doffe teint
  • een sterk verdikte huid
  • een verouderde huid met rimpels
  • striae en littekens op het lichaam

Voor thuisgebruik: De Home Care Dermaroller™  Anti-Aging Set

De behandelingen met de Medische Dermaroller™ – methode worden uitsluitend uitgevoerd bij professionele schoonheidsinstituten door daarvoor bevoegde specialistes. Speciaal voor de behandeling van de huid thuis door de consument, is er de complete Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set. De zeer fijne 192 micronaalden van deze Home Care Dermaroller™ (Model C8) zijn slechts 0,15 mm lang. Deze lengte penetreert alleen de epidermis. Aangezien deze naalden te kort zijn om de ondiepe huidzenuwen in de dermis te bereiken, is de behandeling absoluut pijnloos. De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set bevat tevens een Collageen Peptide Booster met antioxidanten en vitamine C voor een verhoogde aanmaak van nieuwe collageenvezels. De set bevat ook de Peptide Cleaner, die ervoor zorgt dat de Home Care Dermaroller™  na het gebruik ervan zorgvuldig kan worden gereinigd van bacteriën voor een optimale hygiëne.

De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set zorgt bij consequent gebruik voor:

  • een verkleining van grove poriën
  • een vermindering van acné
  • een voelbaar zachtere huid
  • een algehele verfijnde huidtextuur
  • vermindering van rimpels en fijne lijntjes
  • een gezonde en stralende teint
  • een stevige en elastische huid

Distributie & verkoopprijs: De Medische Dermaroller™-methode  wordt exclusief op de Nederlandse markt gebracht door Beauty Injection uit Nieuwegein en wordt uitsluitend toegepast tijdens huidverbeterende behandelingen bij professionele schoonheidssalons door heel Nederland.

De Home Care Dermaroller™ Anti-Aging Set is verkrijgbaar voor € 139,00.

Op de website www.beauty-injection.nl kun je terecht voor meer informatie en voor adressen in de buurt waar met de Medische Dermaroller™-methode wordt gewerkt. Of je kunt bellen met:

Beauty Injection via telefoonnummer: 030- 6020129

Lees ook:Puntgaaf en gekruld de zomer in !
Lees ook:Angelina Jolie is verslaafd aan microneedling
Lees ook:VelaShape pakt cellulitis aan
Lees ook:Vajacial: een facial voor je vagina
Lees ook:‘Leeftijd is slechts een getal’

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Het ‘huidgeheim’ van Madonna en Angelina Jolie: de Dermaroller!

  1. Meya

    Behalve deze Derma Roller zijn er nog andere ISO13485 gecertificeerde Rollers vam MT voor een prijs van € 49,95. De fabrikant van deze Roller is gespecialiseerd in het maken van medische apparatuur en naalden voor medische doeleinden.

    Ik heb mijn apparaatje besteld bij http://www.bodywish.nl/apparatuur en ben zeer tevreden.
    Dat is een acceptable prijs en betaalbaar.

    Mijn cellulite is verleden tijd en voor een zeer kleine prijs.

    Succes.

      /   Reply  / 
  2. Hanna

    Heb mijn dermaroller gekocht bij prettyskin-dermaroller.com Hier verkopen ze de proffesionele naalden en die heb je nodig wil je resultaat boeken. Ik ben zeer tevreden!!!!

      /   Reply  / 
    1. natalie

      ben jij tevreden Hannah? Ik wil er ook een bestellen.Maar ik ben vroeger een keer in de zak gezet bij internetverkoop.Heb toen iets besteld en nooit gekregen wat ik gevraagd heb.Later betond die zaak helemaal niet.Dus ik was mijn geld kwijt.Dat risico wil ik niet nog eens lopen.

        /   Reply  / 
      1. Hanna

        Ik ben zeer tevreden…..kreeg een mailtje toen de betaling binnen was de mijn bestelling verzonden was. Ik kan het dus wel degelijk aanraden. Jammer dat je in het verleden bedonderd bent…..dat kan iedereen gebeuren laat je daardoor niet weerhouden om toch aankopen via internet te doen.

          /   Reply  / 
  3. Kim

    De PrettySkin-Dermaroller is geweldig!!!!!!!

      /   Reply  / 
  4. Lisa

    Ik moet zeggen dat ik de website van Prettyskin Dermaroller zeer misleidend vindt. Ze zeggen dat alle rollers onder de 0,5 mm zinloos zijn, wat absoluut niet waar is! Het gebruik van een dermaroller zonder werkstoffen (serums) resulteert alleen in het (tijdelijke) aanmaak van collageen. In combinatie met de juiste werkstoffen kan een dermaroller van minder dan 0,5 mm juist veel meer resultaten behalen dan een dermaroller van 1 mm zonder werkstoffen. Daarnaast worden dermarollers vanaf 1 mm als medisch aangemerkt en niet als cosmetisch! Het thuisgebruik hiervan zonder enige kennis zal uiteindelijk meer schade aan de huid toebrengen dan dat het goed maakt. En ik vind het raar dat de website van Prettyskin totaal geen contactgegevens prijsgeeft, alleen een 06- nummer en bankgegevens…..

      /   Reply  / 
    1. PrettySkin

      Lisa,

      De schoonheidsindustie wil jou dat laten geloven, zodat je de dure behandelingen bij hen ondergaat. Ik stel voor dat je je eerst goed laat informeren voodat je de foute conclusie’s trekt. Je moet de Dermaroller namelijk echt wel vaker gebruiken om echt resultaat te boeken. Daarnaast is de roller geen medisch apparaat (anders zouden alleen artsen het mogen gebruiken), het is een cosmetisch product dat heel goed thuis gebruikt kan worden.

        /   Reply  / 
  5. natalie

    die site bestaat toch wel echt he? want ik wil daar ook een dermaroller bestellen. Stelt u voor dat je het geld overschrijft en je ontvangt u derma roller niet?Ze hebben ook geen homepage of contactgevens met hun adres,juist een mobieltje.Kan iemand mij aub helpen?

      /   Reply  / 
    1. PrettySkin

      De site is van mij en bestaat wel degelijk. Adresgegevens worden niet vermeld omdat het een web-winkel is en een mobiel nummer gebruiken is tegenwoordig gebruikelijk. Iedereen belt mobiel! Ik sta wel degelijk ingeschreven in de KvK. Hieronder alle gegevens.

      KVK nummer: 24468970
      BTW nummer: NL 134874821B01
      Bankrekening: 61.56.19.614
      IBAN nummer: NL96ABNA0615619614
      BIC: ABNANL2A
      Plaats: Rotterdam, Nederland
      Telefoonnummer: +31(0)622685566
      E-mail: [email protected]

      Mocht je vragen hebben. Bel mij gerust. Ik ben een legitiem bedrijf die niets te verbergen heeft.

        /   Reply  / 
    2. greetje

      ik heb mijn dermaroller besteld bij evelin cosmetic in een dag na betaling had ik hem al binnen. de prijs 29,95 excl verzendkosten. ben zeer tevreden.succes greetje

        /   Reply  / 
  6. beauty-trends

    Om je huid nog mooier en sneller te laten herstellen is het raadzaam goede huidverzorgende creme te gebruiken. Wij geven daarom bij iedere dermaroller bestelling een GRATIS huidverzorgende creme. Bij ons kost een titanium dermaroller slechts Euro 39,95. Keuzes uit verschillende naaldlengtes.

      /   Reply  / 
  7. Naomi

    Ik heb van verschillende mensen negatieve verhalen gehoord over pretty skin! Ik hou het toch liever bij andere sites. Zeker op veel engelse sites kun je ze nog veel goedkoper bestellen ook!

      /   Reply  / 
    1. prettyskin

      Beste Naomi,

      Ik kan me niet voorstellen dat je echt negatieve verhalen over mijn website hebt gehoord. Prettyskin.nl staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid, ook heb ik een webshop-keurmerk en voldoe ik dus aan alle wettelijke eisen.

      Met vriendelijke groet,

      PrettySkin Dermaroller

        /   Reply  / 
  8. Carla

    Ik heb mijn dermaroller 3 dagen geleden besteld bij beauty-trends en gisteren is de dermaroller binnengekomen en heb hem ook al gebruikt en volgens mij helpt het wel ik was aardig rood en het tintelde maar het voelde goed en het rode is weg en de crème Voelde ook lekker aan

      /   Reply  / 
  9. Johan

    Ik gebruikte in eerste instantie de 0.75mm Dermaroller. Hier zag ik na 2 behandelingen al goed resultaat. Sinds 1 maand heb ik de 1.0mm ! Mijn acnelittekens vervangen steeds meer :-D ..nog noooit zo’n stralend en glad huidje gehad..was even wennen !

      /   Reply  / 
  10. Manon Veenendaal

    De dermaroller die ik gebruik is de roller van de Dermagist (www.dermamicroroller.nl) ik ben begonnen met de 0.5mm en inmiddels gebruik ik de 1.5mm roller met volle tevredenheid. De gekochte creme bevalt me ook uitstekend en kan ik iedereen aanraden. Ook kreeg ik er nog een leuk kadootje bij dus ik koop hier zeker weer !

    xx manon

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>