Nu 30 dagen gratis trainen bij CURVES

image_methode_curvesCurves missie is ‘vrouwen sterker maken’. En Curves snapt dat het na de dure decembermaand tijd is om de riem weer even stevig aan te trekken. Daarom kun je tussen 1 januari en 27 februari bij Curves op een goedkope manier de aangekomen pondjes weer wegwerken. Word je in die periode lid, dan krijg je maar liefst 50 procent korting op de begeleidingskosten en sport je ook nog eens de eerste 30 dagen gratis!

“Een goede gezondheid is onbetaalbaar”, zegt Miranda Wassenaar van Curves Holland. “In onze clubs werken wij met gemotiveerde teams die de sportende vrouwen persoonlijk begeleiden en hen helpen bewegen tot een gezonde gewoonte te maken. Bovendien is bewezen je met het half uur sporten bij Curves tot wel 500 calorieën kunt verbranden. En dat is natuurlijk mooi meegenomen na de feestdagen. Met deze aantrekkelijke aanbieding willen we alle Nederlandse vrouwen motiveren om bij ons te komen werken aan hun gezondheid en hun persoonlijke doelstelling te behalen.”

Curves biedt een uniek fitnessprogramma, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Of je nu meer wilt bewegen, je algemene gezondheid wilt verbeteren of gewicht wilt verliezen, de persoonlijke Curves coach helpt je de doelstelling te behalen.

“Curves heeft miljoenen vrouwen over de hele wereld geholpen om gewicht te verliezen en ook in de Nederlandse clubs zijn er al heel veel kilo’s kwijtgeraakt”, zegt Miranda. “Nu maken we het voor nieuwe leden extra betaalbaar om zowel gewicht te verliezen als hun fitnessdoel te bereiken, dus is er eigenlijk geen excuus meer om niet meteen vandaag te beginnen.”

Over Curves

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar vernieuwende wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten. Oprichters Gary en Diane Heavin worden gezien als de pioniers van het fitness fenomeen dat bewegen mogelijk heeft gemaakt voor meer dan 4 miljoen vrouwen wereldwijd, waarvan velen voor de eerste keer een sportschool bezoeken. Met meer dan 10.000 locaties wereldwijd is Curves ‘s werelds grootste fitnessfranchise. In Nederland zijn inmiddels 56 Curves clubs open en groeit Curves stevig door.

Kijk op www.curves.nl of volg Curves op www.twitter.com/curves30.

Lees ook:Happy New You!
Lees ook:Leger des Heils dolblij met oude BH’s
Lees ook:Gratis Curves
Lees ook:Nu ook ‘Curves’ in Scheveningen
Lees ook:Oudere vrouwen het ongelukkigst met overgewicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>